علی زرافشان معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در خصوص حذف تعدادی از مجتمعهای آموزشی از مهر ماه 93 گفت: مجتمعهای آموزش و پرورش شهری و روستایی بر اساس مصوبهی شورای عالی آموزش و پرورش تشکیل، و برای ایجاد مجمتع آموزشی، اهداف و شرایطی تعیین شده است.
زرافشان با اشاره به این که گزارش پژوهشگاه تعلیم و تربیت آماده و در وزارتخانه مطرح شده است، تصریح کرد: بر اساس یافتههای پژوهشی دستورالعملی را به استانها فرستادیم و در این دستوالعمل یافته های پژوهشی را آورده و در این دستورالعمل به مدیران استانها گفته شده که با توجه به این یافتهها و شرایط بررسی مجددی را انجام دهند و در هر مجموعهای را که دارای شرایط است اجازه ادامه فعالیت دهند و هر مجموعهای که شرایط لازم را ندارد و به حالت اولیه خود برگردانند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به این که در دستورالعمل ما بررسی را به عهدهی آموزش و پرورش استان و منطقه گذاشتیم گفت: همجواری مدارس یکی از این شرایط است. زیرا اگر فاصلهی بین دو مدرسه 10کیلومتر یا 2کیلومتر باشد دیگر مجتمع نامیده نمیشود.
وی ادامه داد: مدیران میبایست بتواند همافزایی ظرفیت ایجاد کند تا مجتمع بتواند از یک ظرفیت بیشتری نسبت به مدرسهی تنها برخوردار باشد.
زرافشان از شرایط مدیران به عنوان یکی از دیگر شرایط مجتمع سخن گفت و افزود: مدیر مجمتع میبایست حداقل مدرک فوق لیسانس داشته باشد تا بتواند مدیریت مجتمع را داشته باشد. بنابر این شرایطی که در متن مصوبهی شورای عالی آموزش و پرورش به آن اشاره شده در تشکیل بسیاری از مجتمعها رعایت نشده و نارضایتی را نیز ایجاد نموده است و به طور مثال انتخاب مدیر مدارس میبایست توسط مدیر مجتمع باشد و غالبا این اتفاق نیافتاده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: از مهر ماه 93 مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش را اجرا میکنیم.
انتهای پیام/
اقای ذرافشان به نکته خوبی اشاره کردند وان انتخاب معونین اموزشی واجرایی توسط مدیر مجتمع باشد که متاسفانه مدیرمجتمع هیچ گونه اختیاری در عزل ونصب ندارد