به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، غذا ها به شکل برگشت ناپذیری می توانند حواس مختلف را به کار بیندازند.بررسی ها نشان می دهد که خوردن مواد غذایی چرب یکی از عواملی است که به کاهش بویایی منجر می شود.
بررسی ها نشان می دهند، پیش از این پژوهشگران ثابت کرده بودند که کاهش حس بویایی میل انسان به غدا خوردن را بیشتر می کند و به پر خورد شدن افراد منجر می شود.
گفتنی است، چاقس سلول های یام رسان بینی را با اختلال رو برو می کنند این در حالی است که با از دست دادن وزن اضافه حس بویایی به حالت اولیه خود باز می گردد.
انتهای پیام/