مدير جهاد كشاورزي شهرستان پاوه از آغاز برداشت انجیر از باغات این شهرستان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه؛ محمد صادق تنهايي سطح باغات انجیر پاوه را 110 هکتار اعلام کرد و افزود: از اين سطح100 هكتاربارور بوده و با عملكرد متوسط 5 تن در هكتار پيش بيني مي شودد كه 500 تن انجير با ارزش بالغ بر25 ميليارد ریال در این شهرستان توليد شود.


وي گفت: با توجه به شرايط آب و هوايي شهرستان انجير توليدي داراي طعم و كيفيت بسيار مناسبي است كه بيشتر به صورت تازه مصرف مي شود.


گفتنی است؛انجیر تولیدی شهر ستان پاوه شامل مجيفي، كوچه كاو، انجير زرد و سياوله است و برداشت این محصول تا شهریوی ماه ادامه دارد.


انتهای پیام/
برچسب ها: کرمانشاه ، پاوه ، انجیر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.