به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان؛علیرضا رزم حسینی در پنجمین جلسه شورای استانی گفتگوی دولت و بخش خصوصی که در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان برگزار شد، افزود: بعضی از مسائل زیست محیطی در حوزه استان قابل حل است و بعضی دیگر با حضور معصومه ابتکار پیگیری می شود و بخشی هم مربوط به شورای عالی محیط زیست کشور است.
وی در بخش دیگری از سخنانش،به جلسه ی شورای استانی گفتگوی دولت و بخش خصوصی اشاره و خاطرنشان کرد: این پنجمین جلسه شورای استانی گفتگوی دولت و بخش خصوصی است که براساس آن خوشبختانه تاکنون به خوبی،با دارا بودن رابطه ای دو سویه،برای توسعه ی استان گام بر داشته شده است.
رزم حسینی با تأکید بر اینکه باید دوران خام فروشی در استان کرمان تمام شود،تصریح کرد: البته با طرح های توسعه ای که برای استان اجرا می شود،دیگر سنگ آهنی برای فروش باقی نمی ماند.
وی یادآور شد: باید بخش مس نیز فعال شود.
استاندار کرمان با اعلام اینکه ظرفیت و فضای استان کرمان پذیرای سرمایه گذاران است،گفت:پنجره واحد با حضور نماینده دستگاه های مرتبط در ستاد سرمایه گذاری استان فعال است و هرکس که برای سرمایه گذاری به استان میآید،تا جایی که در حوزه اختیارات استان باشد،مشکلات حل و فصل می شوند.
رزم حسینی افزود: از منابع فاینانس یک میلیارد و 250 میلیون دلار سهمیه استان است که باید از آن حداکثر استفاده را کنیم.
وی از واحدهای علاقه مند به استفاده از این منابع خواست: به استانداری مراجعه کنند تا،واحدها به دولت معرفی شوند.
رزم حسینی با اعلام اینکه ظرف یک ماه آینده مزایده معدن 5 و 6 گل گهر که مدت ها بلا تکلیف بود،انجام میشود،خاطرنشان کرد: بدین ترتیب 200 میلیون تن سنگ آهن به چرخ فرآوری و تولید فولاد استان وارد می شود که تحول اساسی را به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد:معدن خمرود شهرستان راور نیز بعد از 42 سال تعیین تکلیف شده است که مزایده آن تا ابتدای شهریور امسال انجام و مشکل کمبود ذغال در استان رفع میشود.
رزم حسینی با بیان اینکه در طرح جامع فولاد کشور مقرر شده است نیازمندی های استان کرمان در خود استان دیده شود،یادآور شد: مجوز 31 میلیون تن کنسانتره در استان صادر شده که بخشی نیز فعال است.
وی با تأکید بر اینکه باید سنگ آهن را در استان داشته باشیم،افزود: مزایده این مسئله به زودی فراخوان میشود.
رزم حسینی رفع قوانین مزاحم و معارض با اقتصاد مقاومتی و افزایش اختیارات دستگاههای اجرایی در استانها را از ضروریات توسعه استانها عنوان کرد.