استفاده از انواع نوشابه‌های گازدار مضرراتی دارد که بر هیچ کس پوشیده نیست ولی اخیراً رواج نوشابه‌های رژیمی، موجب شده آمار مصرف این نوع نوشابه‌ها بسیار بالا رود.

دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیرین کننده‌ایی که در نوشابه‌های رژیمی استفاده می‌شود، یک نوع قند مصنوعی به نام آسپارتام است.
استفاده مکرر از این نوع نوشابه‌های رژیمی، خطر ابتلا به انواع سرطان به خصوص تومور مغزی را بالا می‌برد.

دکتر بزرگمهر، ادامه داد: این نوشابه‌ها نمی‌توانند نوشیدنی مناسبی باشند و صرف اینکه کالری پایین‌تری در مقایسه با سایر نوشابه‌های گازدار دارند، توجیه مناسبی برای استفاده بیشتر از آنها، نیست.

این متخصص تغذیه، بهترین و سالم‌ترین نوشیدنی را آب دانست و گفت: بهتر است مصرف دوغ که نوشیدنی سنتی و سالم ما ایرانیان است، جایگزین انواع نوشابه‌های گازدار و آب میوه‌های مصنوعی شیرین شود.



انتهای پیام/

برچسب ها: نوشابه ، کالری ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.