مجید حسین قمی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص اینکه صبحانه دیابتیها باید پر پروتئین باشد اذعان داشت: طبق جدول برنامهریزی دیابتیها از هر دو گروه انسولینی و قرصهای کاهش دهنده قند در دو حالت بهتر است قبل از صبحانه به بدن دریافت شود.
وی ادامه داد: چنانچه حجم کربوهیدرات در مواد غذایی افزایش یابد، قند خون نیز افزایش مییابد در نتیجه سطح قند خون بالا میرود، از این رو در وعده صبحانه مصرف نانهای سبوسدار، لبنیات از جمله شیر کم چرب، پنیر و همچنین مواد فیبردار مثل خیار و گوجه فرنگی به این افراد توصیه میشود.
این متخصص با اشاره به اینکه 30درصد کالری روزانه را که در طی روز احتیاج داریم باید حداکثر به صبحانه اختصاص دهیم گفت: اگر دیابتیها صبحانهای با پروتئین بالا مصرف کنند بهتر میتوانند قند خونشان را تنظیم کنند.
انتهایپیام/