به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران ، پيروز حناچي گفت :
از كيفيت زندگي در شهرها و فضاي شهري ساخته شده راضي نيستيم و اين نقدي است
كه بگوييم همه شهرها تقريبا شبيه هم هستند و تفاوتي بين شهرها ديده
نميشود .
حناچي در باره معماري اسلامي گفت : اسلام آمده است روش زندگي کردن اسلامي را به ما بياموزد كه در اين مورد دو ايده وجود دارد؛ بعضي آن را يك مصداق ميدانند كه هر جا منارهاي و گنبدي باشد آنرا نمايي از اسلام ميدانند و بعضي آنرا يك مفهوم.
وي اظهار داشت: در شهرها اسير سيطره كميت وكيفيت هستيم و شهرها فقط به حجم ساخت و ساز وكسب در آمد و افزايش بودجه ميانديشند و رقابت ميكنند و براساس كيفيت فضاي شهري سالم رقابت نميكنند و نتيجه اين كار افزايش كمي شهرها و تراكم آن در سطوح مسكوني و تجاري است.
حناچي تصريح کرد : اين موضوع عارضههايي دارد كه يكي از اين عارضهها به تناسبي که شهرها به صورت افقي حركت ميكنند از هسته شهر كه مراكز شهر هستند فاصله ميگيرند و باعث متروكه شدن بخش مركزي و بافت شهري مي شوند.
معاون وزير راه و شهرسازي و دبير شوراي عالي شهرسازي و معماري کشور اظهار داشت: مدينه فاضله شهري است كه مردم براي تكامل در آن زندگي ميكنند و براي رسيدن به اين مدينه اولين قدم آن است كه ارزش ها را حفظ كنيم و اجازه ندهيم اين ارزشها از بين برود و در مرحله بعد با آموزه اين ارزشها زندگي امروز را بسازيم و با استفاده از دانش گذشته زندگي خود را بسازيم تا به شهر اسلامي برسيم.
انتهای پیام/