هرمز شمس متخصص چشم پزشکی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: عوامل زیادی موجب خونریزیهای چشم می شوند. از جملهی این عوامل میتوان به وارد شدن ضربه به چشم، وجود جسم خارجی در آن، تماس دست آلوده به آن و خونریزی غدهها و تومورهای ملتهمه چشمی اشاره کرد. همچنین داشتن فشارخون بالا موجب پاره شدن عروق ملتهبه و در نهایت خونریزی چشم میگردد.
وی افزود: لکههای قرمز داخل چشم عروقی هستند که برجسته شدهاند در اثر تحریک، آلودگی و التهاب ملتهمه ایجاد میشوند در حالی که خونریزیهای چشمی به صورت خون در پشت سلبیه که به رنگ سفید است پخش می شوند و به راحتی قابل تشخیص هستند. خوابیدن چشم را قرمز میکند اما موجب خونریزی آن نمیگردد.
شمس تصریح کرد: برای درمان خونریزیهای چشم، آن را ضدعفونی میکنند تا زمانیکه خون جذب شود اما در برخی از خونریزیهای چشم انعقاد خون نیز مورد بررسی قرار میگیرد. در مورد بدخیمیها و عروق شکننده چشم به بررسی CT، فرمول شمارش خون و زمان خونریزی هم نیاز است.
این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: خونریزیهای چشمی معمولا بعد از 2 تا 3 هفته جذب میگردد و ما آنها را ضدعفونی میکنیم تا عفونت نکنند. اگر این خونریزیها در اثر التهاب ملتهمه یا تومور ایجاد شده باشند بهتر است حتما به چشم پزشک مراجعه شود.
انتهای پیام /