به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان ؛عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست شورای اداری استان کرمان با اشاره به اینکه مسئولان در قبال مردم،تاریخ،آینده و خدا مسئول هستند،گفت: هریک از تصمیمات آنها برروی زندگی افراد جامعه تاثیر می گذارد که باید مسئولیت خود را به نحو احسن انجام دهند.
وی افزود: رییس جمهوری همواره بر تکریم مردم،ایجاد هماهنگی و انسجام در حوزه های مختلف و اعتدال و میانه روی تأکید بسیاری دارند.
رحمانی فضلی خاطرنشان کرد: هم اکنون کشور در حوزه اقتصادی به یک ثبات دست یافته،در بخش سیاستهای خارجی نیز از نظر ارتباط و تعامل ها رشد چشمگیری داشته و در زمینه ی امنیت هم از پایداری خوبی برخوردار است.
وی تصریح کرد: برای فعال شدن منابع و ظرفیت های استانی باید مسئولان استان با تکیه بر مردم ،علما وروحانیون و دانشگاهیان نقشه راه مبتکرانه ای توأم با ابداع و نوآوری خلق کنند.
وزیر کشور از مسئولان خواست: تکریم ارباب رجوع را در رأس کارهای خود قرار دهند ، نظارت بیشتری برکارها داشته باشند و از ورود فساد در مجموعه خود جلوگیری کنند.
رحمانی فضلی با اشاره به اینکه در حال حاضر مطالبات مردم افزایش یافته است و مسئولان باید به این مطالبات پاسخ دهند ، یادآور شد: این امر بدون مشارکت مردم و رعایت اعتدال امکان پذیر نیست.
استاندار کرمان هم مشی مدیریت استان را اعتدال و استفاده از همه گروههای سیاسی دانست.
علیرضا رزم حسینی از ایجاد مجتمع بزرگ پتروشیمی در آینده ای نزدیک با اعتباری بالغ بر 4 هزار میلیارد تومان ، حفاظت از منابع آب ، توسعه گردشگری و احداث اتوبان بندر عباس ـ بافت ـ کرمان به عنوان بخشی از مهمترین فعالیتهای در دست اقدام مدیریت استان نام برد.
وی افزود: قرار است با مشارکت بخش خصوصی شهرستان قلعه گنج به عنوان شهرستان نمونه اقتصاد مقاوتی توسعه پیدا کند.
حجت الاسلام مهدی عرب پور ، امام جمعه موقت کرمان نیز با اشاره به اینکه همه باید تلاش کنند تا فعالیت های یک حکومت اسلامی رنگ و بوی دینی داشته باشد ، گفت: در سایه دین اسلام و احکام آن است که بسیاری از دست نیافتنی ها دست یافتنی می شوند و بسیاری از مشکلات را می توان حل کرد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی هم با اعلام اینکه امروزه عوامل زیادی باعث ایجاد شرایط متفاوتی در کشور نسبت به 2دهه ی گذشته شده اند ، گفت: یکی از این عوامل بحران های اقتصادی بین المللی در کشور های دنیاست که به نوبه ی خود ، اقتصاد ما را نیز تحت تاثیر قرار داده است.
پور ابراهیمی افزود:از سوی دیگر خشکسالی های پی در پی وکمبود آب شرب در بخش کشاورزی و صنعت مشکلاتی ایجاد کرده که حل این مشکلات نیازمند برنامه ریزی دقیق است.
وی تحریم ها را از عوامل مهم آسیب رسان به اقتصاد کشور عنوان و تأکید کرد: همه قوانین و مقررات دستگاه های اجرایی که متناسب با شرایط عادی اقتصادی است ، باید مورد بازنگری قرار گیرند.
پورابراهیمی با بیان اینکه مهمترین چالش برای توسعه صنعت تامین منابع آبی است،خواستار مدیریت آب به صورت ملی و تجدید نظر در قانون استفاده از آب توسط مردم به ویژه کشاورزان وصنعتگران شد.
انتهای پیام/