انبه یکی از خوشمزه ترین و چاق کننده ترین میوه هاست که لقب «شاه میوه ها» را به خود اختصاص داده است. این میوه استوایی لذیذ که بیش از هزار نوع دارد، بومی جنوب و جنوب شرق آسیاست. این میوه علاوه بر داشتن کالری بالا، ارزش غذایی زیادی دارد و بیماری های متعدد را درمان می کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،انبه یکی از میوه‌هایی به شمار می‌رود که توانسته در میان خانواده‌ها جایی برای خود باز کند اما اینکه این میوه بیضی شکل زرد رنگ چه خواصی دارد و با مصرف آن می‌توان چه میزان نیاز بدن به ویتامین‌ها و مواد مغذی را تامین کرد، پرسشی است که پاسخ آن را در ادامه می‌توانید بخونید.

 

جام جم سرا: این میوه اگرچه طعم خوبی دارد اما باید بدانید که یکی از پرکالری‌ترین به عبارتی چاق‌کننده‌ترین میوه‌ها به شمار می‌رود. جالب است بدانید که وقتی مصرف شود، قند خون به یکباره افزایش پیدا می‌کند و موجب ترشح هورمون انسولین می‌شود. با ترشح این هورمون، قند به داخل سلول‌ها وارد شده و دوباره افت پیدا می‌کند. به همین دلیل فرد دوباره احساس گرسنگی خواهد کرد و همین موضوع موجب زود به زود گرسنه شدن فرد و پرخوری او می‌شود.

 

می‌توانید منافذ پوست صورت را که باعث بروز آکنه می‌شود با انبه پاک سازی کنید. برای این کار فقط کافی است برش‌های نازک این میوه را به مدت ۱۵دقیقه روی پوستتان بگذارید و سپس پوستتان را با آب ولرم بشویید.

 

انبه همچنین می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت در مقابله با این بیماری کمک کند. البته در این زمینه مصرف برگ‌های این میوه نیز به افراد توصیه می‌شود. اگر شما یا یکی از بستگانتان به این عارضه دچار هستید توصیه می‌کنم قبل از خواب ۱۰تا۱۵ برگ درخت انبه را در آب دم کنید و روز بعد ناشتا یک لیوان از آن بنوشید. البته این کار را باید به صورت منظم و روزانه انجام دهید.

 

انبه را باید جزو غذاهای عالی قرار داد. جالب است بدانید که محققان این میوه را در محیط آزمایشگاه روی سلول‌های سرطانی روده بزرگ، سینه، ریه، خون و پروستات آزمایش کردند و دریافتند که انبه تاثیراتی روی سرطان‌های ریه، خون و پروستات دارد، اما بر انواع این عارضه که مربوط به سینه و روده بزرگ می‌شود و شایع‌ترین سرطان‌ها به شمار می‌رود، بیشترین تاثیر را دارد. علاوه بر این زمانی که سلول‌های سالم روده بزرگ در کنار سلول‌های سرطانی روده بزرگ مورد آزمایش قرار گرفت، مشاهده شد که پلی فنول‌های انبه به سلول‌های طبیعی آسیب نمی‌رساند.

 

توضیح بیشتر اینکه مصرف انبه از بروز سرطان رحم پیش گیری می‌کند. این میوه به دلیل داشتن ویتامین C و بتاکاروتن، یک سیستم ایمنی بسیار قوی ایجاد می‌کند. به همین دلیل مصرف مرتب انبه در برنامه غذایی از بروز عفونت‌های ویروسی و رشد تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری می‌کند.

 

از دیگر خواص انبه:

▪ میزان بالای آنتی اکسیدان در آن در صورت مصرف منظم با سرطان و بیماری های قلبی دیگر مقابله می کند.
▪ خطر ایجاد سنگ کلیه را کاهش می دهد.
▪ ترکیبی که از پوست انبه به دست می آید خاصیت ضدالتهابی دارد.
▪ منبع عالی ویتامینA است که در تقویت قدرت بینایی موثر است.


▪ پتاسیم انبه ضربان قلب و فشارخون را کنترل می کند.
▪ به هنگام بالا رفتن دمای بدن، تب را کاهش می دهد و ناراحتی های تنفسی را برطرف می کند.
▪ فیبر موجود در آن از یبوست پیشگیری می کند.
▪ مانع از خشکی چشم، خارش و سوزش می شود.


▪ خاصیت ضدالتهابی آن علایم آسم را از بین می برد.
▪ التهاب غشاء مخاطی معده را تسکین می دهد.
▪ پوست صورت را روشن، نرم و شاداب می سازد.
▪ درمان گرمازدگی و خستگی بر اثر گرما در فصل تابستان است.
▪ کمک می کند تا سیستم هورمونی بدن فعال تر عمل کند.


▪ با عفونت های باکتریایی مقابله می کند.
▪ مانع از ریزش مو می شود.
▪ برای رفع ناراحتی های مربوط به کبد مفید است.
▪ در مقابله با بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامینC) موثر است.
▪ در برطرف کردن سرفه موثر است.


▪ پس از ورزش سخت، نمک، ویتامین و انرژی از دست رفته را به بدن بازمی گرداند.
▪ بافت های عصب عضله، قلب، مغز و قسمت های دیگر بدن را تقویت می کند.
▪ در درمان سینوزیت نقش موثری ایفا می کند.

برچسب ها: میوه ، جراح ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.