مصرف شکلات به منظور پیشگیری از بیماری به افراد توصیه نمی‌شود.

مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شکلات ترکیباتی به نام پلی فنول دارد که تنها به این ماده غذایی منحصر نمی‌شود و در مواد غذایی دیگر مثل میوه و سبزی نیز وجود دارد. 

وی افزود: شکلات در بین تنقلات دیگر مثل چیپس، پفک و کیک ماده غذایی بهتری محسوب می‌شود. مصرف این ماده غذایی به منظور پیشگیری از سکته مغزی به کسی توصیه نمی‌شود. 

این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف شکلات مانند سایر مواد غذایی که پلی فنول دارند، ایرادی ندارد تنها این ماده غذایی به صورت تفننی آن هم به مقدار ۲ جلسه در هفته مصرف شود. 

وی عنوان کرد: مصرف شکلات را به افراد به منظور پیشگیری از بیماری به هیچ وجه توصیه نمی‌کنیم. 



انتهای پیام/
برچسب ها: شکلات ، موادغذایی ، بیماری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار