مسعود کیمیاگر، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شکلات ترکیباتی به نام پلی فنول دارد که تنها به این ماده غذایی منحصر نمیشود و در مواد غذایی دیگر مثل میوه و سبزی نیز وجود دارد.
وی افزود: شکلات در بین تنقلات دیگر مثل چیپس، پفک و کیک ماده غذایی بهتری محسوب میشود. مصرف این ماده غذایی به منظور پیشگیری از سکته مغزی به کسی توصیه نمیشود.
این متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف شکلات مانند سایر مواد غذایی که پلی فنول دارند، ایرادی ندارد تنها این ماده غذایی به صورت تفننی آن هم به مقدار ۲ جلسه در هفته مصرف شود.
وی عنوان کرد: مصرف شکلات را به افراد به منظور پیشگیری از بیماری به هیچ وجه توصیه نمیکنیم.
انتهای پیام/