افراد سیگاری با یک رژیم غذایی سدیم بالا دو برابر بیشتر درخطر آرتریت روماتوئید می باشند

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، با توجه به یک مطالعه جدید که در مجله روماتولوژی منتشر شده است افراد سیگاری که نمی توانند سیگار کشیدن را ترک کنند باید مصرف نمک را به شدت در رژیم غذایی خود کاهش دهند.

محققان نشان می دهند
خوردن پروتئین، گوشت قرمز و برخی از ماهی ها با سدیم بالا خطر ابتلا به آرتریت روماتوئید به دلیل محتوای نمک را در سیگاری ها افزایش می دهند.
 

محققان سوئدی از وزارت بهداشت و پزشکی بالینی، روماتولوژی در دانشگاه در یک مطالعه جدید در حیوانات دریافتند ارتباط مستقیم بین مصرف سدیم بالا و آرتریت روماتوئید وجود دارد و مصرف نمک نه تنها به آرتریت روماتوئید مرتبط است، بلکه به ام اس، پسوریازیس و انکیلوزان اسپوندیلیت نیز منجر می شود.

نتایج مطالعات نشان می دهند، میل سیگاری ها به نمک بیشتر است از این رو احتمال بروز ام اس نیز در آن ها بیشتر خواهد بود از این رو این دسته از اقراد با مصرف میوه و سبزیجات و جایگزین مواد غذایی نمک با محصولات سدیم بالا می توانند بیشتر سلامتی خود را حفظ کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.