کمبود ویتامین D، زنان مبتلا به سرطان را در برابر این بیماری آسیب‌پذیر می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بر اساس مطالعات دانشمندان کانادایی، زنانی که دچار کمبود ویتامین D هستند، بیش از زنانی که به میزان کافی از ذخایر این ویتامین برخوردارند، در برابر سرطان  آسیب پذیر بوده و خطر مرگ و میر در آنها بالاتر است.

این مطالعه نشان داد که تفاوت های بسیاری بین واکنش بدن زنان دارای ویتامین D کافی با زنانی که فاقد این ویتامین به میزان کافی در بدن خود هستند، در برابر سرطان وجود دارد.

ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که به طور عمده توسط تابش اشعه ماوراء بنفش خورشید به پوست بدن تولید می شود. برخی منابع غذایی از جمله تخم مرغ و روغن کبد ماهی نیز حاوی این ویتامین هستند.

تهیه و ترجمه: گروه سلامت سیمرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.