مصرف ماهی به میزان ۲ بار در هفته به بیماران قلبی و مبتلایان به فشار خون توصیه می‌شود.

سوسن پارسا، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف ماهی را به میزان ۲ بار در هفته به مردم به دلیل وجود امگا ۳ موجود در آن و ترکیب‌های بافت ماهی توصیه می‌کنیم.

وی افزود: مصرف ماهی ۲ با در هفته به منظور پیشگیری از بیماری‌هایی نظیر قلب و عروق به افراد توصیه می‌شود. همچنین مصرف آن را به افراد مبتلا به فشار خون توصیه می‌کنیم.

این متخصص تغذیه با اشاره به میزان بالای ‌فسفر در ماهی اظهار داشت: مطلب تایید شده‌ای را درباره تاثیر ماهی بر کاهش احتمال کم شنوایی در سالخور‌دگی مشاهده نکردم. در رژیم‌هایی که به منظور کاهش وزن به افراد می‌دهیم مصرف ماهی به میزان ۲ بار در هفته گنجانده می‌شود.



انتهای پیام/
برچسب ها: ماهی ، فشارخون ، قلب ، عروق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار