دکتر ابوالفضل مظفری فوق تخصص ریه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران بیان داشت: در سنین بالا مصرف مواد افزودنی که در انواع کنسرو، کمپوت و سایر مواد غذایی در بسته وجود دارد توصیه نمیشود، همچنین مصرف ادویه جات، فستفود و تنقلات نیز می تواند شدت و ضعف علائم ریوی را در افراد مبتلا به بیماری های ریوی افزایش دهد.
به گفته دکتر مظفری استنشاق عطر و اسپری، هوای آلوده، وجود پرنده در محیط خانه و حتی گل و گیاه می تواند در زمانی که بیماری به اوج خود رسیده فرد مبتلا را اذیت کند، لذا بهتر است از این موارد پرهیز کنند.
وی با بیان اینکه مصرف مواد غذایی دریایی، تخم مرغ و شیر پاستوریزه برای نوجوانان مبتلا به آسم توصیه نمیشود، خاطر نشان کرد: آسم زمینه ژنتیکی دارد و بالقوه بوده لذا عوامل محیطی می تواند آن را به بالفعل خود تبدیل کند و در واقع شدت آلودگی محیط می تواند در بروز آن موثر باشد.
انتهای پیام/