تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه جهانی مغز نشان می دهد که تا سال ۲۰۵۰ نوع کاملا متفاوتی از انسان ها بر روی زمین از لحاظ رفتار و انتخاب طبیعی تکامل خواهند یافت.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه جهانی مغز نشان می دهد که تا سال ۲۰۵۰ نوع کاملا متفاوتی از انسان ها بر روی زمین از لحاظ رفتار و انتخاب طبیعی تکامل یا فرگشت خواهند یافت و با توجه به دانش هوش مصنوعی در کمتر از ۴ دهد آینده عمر بشر طولانی‌تر می‌شود. 
 
تحقیقات صورت گرفته توسط موسسه جهانی مغز نشان می‌دهد که زندگی بشر در آینده دستخوش تحول عظیم می شود. 
 
کادل لاست پژوهشگر موسسه مغز مدعی است که به دلیل پیشرفت در زمینه تکنولوژی‌های بنیادی در کمتر از چهار دهه انسان از طول عمر بیشتر برخوردار شده، در سنین بالاتر بچه‌دار می‌شود و بر هوش مصنوعی برای انجام وظایف پیش پا افتاده تکیه خواهد کرد.

وی مدعی است که این تغییر بسیار چشمگیر خواهد بود و با تغییر میمونها به شامپانزه‌ها و شامپانزه‌ها به انسان بر اساس نظریه داروین شباهت دارد. 



وی افزود: ۸۰ سالگی و ۱۰۰ سالگی شما بسیار متفاوت‌تر از پدربزرگ و مادربزرگتان خواهد بود. بنابراین به جای اینکه زندگی انسان ها سریع پیش برود و در جوانی دچار مرگ شوند، طول زندگی بشر روند کندتری داشته و مرگ وی در سنین پیری اتفاق می‌افتد. این تغییرات در حال حاضر رخ داده‌اند. امروزه سن متوسط اولین زایمان در بریتانیا به ۲۹٫۸ رسیده است. در آمریکا و در سال ۱۹۷۰، تنها یک درصد از کودکان اول توسط زنان بالای ۳۵ سال به دنیا می‌آمدند، اما این میزان در سال ۲۰۱۲ به ۱۵ درصد افزایش یافت. 
 
لاست که معتقد است ما بیشتر وقت خود را در واقعیت مجازی می‌گذرانیم، از دیگر ویژگی های زندگی آینده این است که هوش مصنوعی نیاز به مشاغلی که در آنها به مهارت کم نیاز است را از میان بر می‌دارد. همچنین نتیجه تحقیقات صورت گرفته نشان می دهد که تا سال ۲۰۴۰ روبات های گوگل جای رانندگان تاکسی را می گیرد، مغازه ها تبدیل به نمایشگاه های آنلاین شده و کارکنان مراکز مخابرات را روبات های هوشمند تشکیل می دهند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار