به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان می گویند در 10 درصد محصولات فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس باکتری هایی وجود دارد که اگر خانم های باردار آن ها مصرف کنند منجر به سقط جنین شان می شود.
بررسی ها نشان می دهند، اولین علائم بعد از مصرف سوسیس و کالباس تهوع است که در مراحل شدیدتر منجر به سقط جنین می شود. مننژیت نیز از دیگر بیماری هاییی است که با مصرف سوسیس و کالباس به وجود می آید.
نتایج مطالعات نشان می دهند، محققان دانشگاه پنسیلواتیا با بررسی 70 خانم باردار که دچار سقط جنین شده بودند دریافتند که آن ها در 6 ماهه اول بارداری شان سوسیس و کالباس مصرف کرده اند.
انتهای پیام/