به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، نمايشگاه ايران پلاست بعنوان مهمترين رويداد بين المللي كشور در زمينه محصولات پليمري موجبات گردهمايي سازمان ها، تشكل ها، انجمن ها، واحدهاي توليدي، صنعتي،بازرگاني وتحقيقاتي را از سراسر دنيا فراهم مي آورد.
حضور شركت ها و اتحاديه هاي معتبر و مهم بينالملل دراين نمايشگاه فرصتی بسیار خوب برای به اشتراک گذاشتن تجارب فعالان صنعت پلیمر و شناخت فرصت های جدید و دستاوردهای کسب شده در این صنعت است.
گسترش جغرافيايي صادرات محصولات پليمري و افزايش ميزان آن كه از اهداف اصلي شركت ملي صنايع پتروشيمي مي باشد، موجب اعتلاي جايگاه كشورمان درتقويت واحدهاي توليدي كوچك و متوسط و سربلندي كشورمان درعرصه رقابت جهاني خواهد بود.دراين ميان نمايشگاه ايران پلاست بعنوان ابزاري موثر و سريع درجهت نيل به اين اهداف محسوب مي شود.
نمايشگاه بين المللي ايران پلاست از سال 1381 و با سازماندهي شركت ملي صنايع پتروشيمي آغاز به كار نمود و طي ساليان بعد نيز تا سال 1385 به صورت ساليانه برگزار شد . از دوره ششم به بعد به منظور ارتقاء كيفي نمايشگاه و پرهيز از همزماني با ساير نمايشگاه هاي مهم بين المللي مشابه ، برپايي آن به صورت دوسالانه در دستور كار شركت ملي صنايع پتروشيمي قرار گرفت.
مشارکت بخش خصوصی نقطه قوت ایران پلاست است
در همین رابطه عباس شعری مقدم معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: مهمترین اولویت ما گردهم آوردن صنعتگران و دست اندرکاران صنعت پتروشیمی ایران است تا در کنار هم از نیازهای طرفین آگاه شده و سطح همکاری های خود را افزایش دهند.
وی ادامه داد: بخش خصوصی در این نمایشگاه حضوری پررنگ دارد و این رویداد فرصت خوبی برای تبادل نظر متخصصان، به اشتراک گذاردن تجارب، طرح فرصت ها و عرضه دستاوردهای نوین در بخش های فناوری، تولید و ساخت ماشین آلات و تجهیزات و نیز کسب جدیدترین دانش های بین المللی است.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با بیان این که انتقال دانش فنی و حرکت در مسیر خود کفائی باید از سوی شرکت کنندگان کشورمان مورد توجه قرار بگیرد گفت: با کسب جدیدترین فناوری های روز دنیا می توانیم مسیر رشد و توسعه صنعت پتروشیمی ایران را هموار کنیم.
وی افزود: فعالان صنعت پلیمر ایران باید افزون بر برنامه ریزی برای حضور در بازارهای بین المللی، به دنبال خلق فرصت ها از طریق نوآوری باشند تا در آینده بتوانند در سطح بین المللی با رقبای خود به رقابت بپردازند.
شعری مقدم با دعوت از سرمایه گذاران برای حضور در صنعت پتروشیمی ایران اظهار کرد: این صنعت دارای سودآوری و ارزش افزوده قابل قبولی است و یک سرمایه گذاری مطمئن به شمار می رود.
حضور 760 شرکت داخلی و خارجی در نمایشگاههادی زنوزی در گفتگو با خبرنگار
باشگاه خبرنگاران از حضور 760 شرکت داخلی و خارجی در نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست خبر داد و گفت: از این تعداد 510 شرکت داخلی و 250 شرکت خارجی حضور دارند که این نمایشگاه نسبت به سالهای قبل رکورد بی نظیری را در تاریخ نمایشگاه به ثبت رسانده است.
وی با اشاره به اینکه کشورهای ایتالیا، اتریش، ترکیه، تایون، کره جنوبی، چین و هند به صورت پاویون شرکت کرده اند گفت: کشورهای انگلستان، آلمان، اسپانیا، یونان، هلند و امارات به صورت مستقل در نهمین دوره نمایشگاه بین المللی ایران پلاست حضور خواهند داشت، ضمن آن که دراین دوره فضای اختصاص داده شده به شرکتهای خارجی حدود 4هزار و 100 مترمربع بوده که نسبت به دوره گذشته رشد چهار برابری را نشان می دهد.
زنوزی تاکید کرد: فضای اختصاص یافته برای شرکت های داخلی حدود 23هزار متر مربع است.
رئیس نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست افزود: در این نمایشگاه گروههای کالایی مواد اولیه پتروشیمی، خدمات فنی و مهندسی، ماشین آلات و تجهیزات پلاستیک و محصولات ساخته و نیمه ساخته در معرض دید علاقمندان به نمایش گذاشته خواهد شد.
رئیس نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست ادامه داد: با توجه به نزدیکی زمان برگزاری نمایشگاه کا آلمان با دوره بعدی نمایشگاه ایران پلاست در سال ١٣٩٥ قرار است این نمایشگاه کمی زوتر از موعد و پس از ماه مبارک رمضان برگزار شود.
زنوزی برگزاری هم اندیشی با حضور مصرف کنندگان و تولید کنندگان مواد اولیه پتروشیمی، مدیران ارشد سازمان بورس کالا و وزارت صنعت، معدن و تجارت با موضوع نحوه عرضه مواد اولیه را از برنامه های جانبی روز نخست نهمین نمایشگاه ایران پلاست اعلام کرد و گفت: در این مراسم عباس شعری مقدم، معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی و خسروتاج، قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز حضور دارند.
وی برگزاری سمینار "آینده دنیای پلاستیک" توسط سه شرکت خارجی از کشورهای اتریش و آلمان را از دیگر برنامه های حاشیه ای روز دوم این نمایشگاه دانست و گفت: در این مراسم آخرین دستاوردها و فناوریهای روز جهان در حوزه تزریق پلاستیک و ماشین آلات حوزه پلیمر و پلاستیک معرفی می شود.
رئیس نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست یکی از ویژگیهای حاشیه ای این نمایشگاه را برگزاری سمیناری تحت عنوان پلی هیومن و با شعار " آیا دوست دارید ٢٠٠ سال یا بیشتر زندگی کنید؟" خواند و گفت: این سمینار توسط پرفسور طلایی، دانشمند ایرانی مقیم ژاپن در زمینه آخرین دستاوردهای بشر برای ساخت اعضای بدن با مواد پلیمری برگزار می شود.
زنوزی، برگزاری ٢ سالانه و رشد روز افزون صنعت پلیمر و پلاستیک در نقاط مختلف ایران و جهان را از جمله دلایل استقبال از این نمایشگاه دانست و گفت: مراسم افتتاحیه این نمایشگاه روز سوم مهر ماه در محل نمایشگاه های بین المللی تهران با حضور وزیران نفت، صنعت، معدن و تجارت به عنوان بنیان گذاران این نمایشگاه، نمایندگان مجلش شورای اسلامی از کمیسیونهای انرژی، برنامه و بودجه و اقتصاد و سایر مدیران و دست اندرکاران صنعت پتروشیمی و صنایع پایین دستی برگزار می شود.
انتهای پیام/