به گفتهی محققان دلیل آن روشن است، با افزایش قند در رژیمهای غذایی خطر خرابی دندانها بیشتر میشود.
فیلیپ جیمز متخصص دندان میگوید ما باید قند کمتری در مواد غذایی داشته باشیم و این کار فقط از عهده ی دولت برمی آید.
تحقیق تازهی محققان به میزان قند در مواد غذایی روزانهی ما پرداخته، تحقیقی که در رابطه با قند افزودنی به همراه قند طبیعی مثل آنچه در عسل و شهد میوه است و با توجه به اینکه مصرف زیاد قند میتواند به
مرض قند و چاقی مفرط منجر شود سازمان بهداشت جهانی اعلام داشته قند نباید بیش از 5 درصد کالری روزانه انسان باشد.
اما بنا به تحقیق تازه باید این میزان کالری به کمتر از 3 درصد کاهش یابد، یکی از پیشنهادات این تحقیق جمع آوری دستگاههای فروش خوراکیها از مکانهای عمومی است.
تولید کنندگان مواد خوراکی اما در جواب به این طرح می گویند راه آن گران کردن خوراکهای شیرین است تا شاید کام مشتریان همیشگی این خوراکی ها تلخ شود.
انتهای پیام/