در مصرف داروهای ضد انعقاد باید به تداخل‌های غذایی توجه کرد. برخی مواد غذایی اثر این دارو‌ها را تشدید می‌کنند.

سید علی فاطمی داروساز در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: داروهای ضذ لخته با ضد انعقاد با هم فرق می‌کنند بعضی از دارو‌ها از ایجاد لخته پیشگیری می‌کنند و گروهی پس از به وجود آمدن لخته آن را حل می‌کنند تا رگ باز شود. 

وی افزود: داروهای ضد انعقاد معمولا در اورژانس یا آمبولانس استفاده می‌شوند و جنبه تزریقی و پیشگیری کننده هستند و اجازه نمی‌دهند که اصلا لخته ایجاد شود. 

فاطمی تصریح کرد: افراد عادی نیازی به استفاده از داروهای ضد انعقاد خون ندارند و زمانی باید از این دارو‌ها مصرف کنند که دچار گرفتگی عروق شوند و نگران این باشند که رگ گرفته به خونریزی گرفتار شود. 

وی اظهار داشت: داروهای ضد انعقاد خون به تشدید خونریزی کمک می‌کنند و می‌توانند تداخل‌های دارویی بدی ایجاد کنند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار