رضوانی در گفتگو با
خبرنگارباشگاه خبرنگاران ساری گفت: دو روز قبل ازعیدقربان دو اکیپ ثابت به همراه ناظران شرعی در همه شهرستانها از ساعت 9صبح تا 18 عصر در میادین عرضه دام برای کنترل و جلوگیری ار عرضه دام بیمار مستقر می شوند.
وی افزود:همه کارکنان دامپزشکی استان و شهرستانها در روز عید قربان در همه کشتارگاههای زیر نظر دامپزشکی استان واکیپهای ثابت و سیار در سطح شهرها حضور می یابند و بر عرضه دام زنده ویا لاشه بعداز کشتار نظارت می کنند و از عرضه دام بیمار و یا مصرف لاشههای غیر سالم جلوگیری می کنند.
مدیر کل دامپزشکی مازندران با اشاره به اینکه همه دامهای استان سالم هستند،تصریح کرد:خریداران دام باید قبل از کشتار به علائمی مانند لاغری مفرط، وجود تاول بر روی پوست و اندام خارجی،موهای بلند و ژولیده و بیماریهای گوارشی توجه کنند و همچنین بعد از کشتار به علائمی شامل آثار ضرب دیده گی وزردی بر روی لاشه؛وجود دانه های سفید رنگ بر روی عضلاتش بیش از حد قرمز بودن و پر خونی عضلات و چرکی و گوشتی بودن بافت ریه و وجود کیسه های آبکی وآهکی بر روی جگر دام دقت لازم را داشته باشند.
انتهاي پيام/ز