یکی از ادویه‌های بسیار خوش عطر و طعم که در دنیا طرفداران زیادی دارد به تازگی بر اساس پژوهش‌های کار‌شناسان نقش محوری در ساخت سلول‌های بنیادی در بدن دارد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، خوردن ادویه زردچوبه و قراردادن آن در رژیم غذایی روزانه می‌تواند سبب تحریک سلول‌های بنیادی مغز به ساخت سلول‌های عصبی جدید مغزی و جلوگیری از ابتلای افراد به بیماری آلزایمر شود. 

گفتنی است، کار‌شناسان اثر مفید این ادویه هندی را در سلامت مغزی اهالی این کشور و میزان ابتلای کم افراد به بیماری آلزایمر در این کشور شناسایی کرده‌اند. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، تحقیق بر روی خواص انواع ادویه بویژه زردچوبه در تحریک سلول‌های مغزی از کار‌شناسان آلمانی در حال انجام است. 

کار‌شناسان وجود مواد شیمیایی خاص در ترکیب این ادویه‌ها را در تحریک سلول‌های مغزی و مقاومت آن‌ها در برابر انواع بیماری‌های مغزی اثر گذار دانسته‌اند. 

کار‌شناسان به افراد سالمند توصیه می‌کنند برای حفظ سلامت مغزی و در صورت عدم داشتن منع پزشکی از ادویه‌ها در رژیم غذایی خود استفاده کنند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۳:۲۷ ۰۷ مهر ۱۳۹۳
عالی بود