اوحدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران خبر داد
اوحدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران خبر داد
سعید اوجدی، رئیس سازمان حج و زیارت در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران،گفت: امسال برای نخستین بار، صد در صد اقلام مورد نیاز برای تغذیه زائران به طور متمرکز در مکه و مدینه تهیه شد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه سالهای گذشته مدیران هتل ها و کاروان ها خود به تهیه اقلام مورد نیاز زائر میپرداختهاند، افزود: امسال تمامی اقلام و تدارکات مورد نیاز توسط یک واحد متمرکز در مکه و مدینه تهیه شد.
وی همچنین اظهار داشت: در تمتع امسال، 56 قلم از مواد تغذیهای زائران ایرانی از ایران به عربستان برده شد این در حالی است که سال گذشته 22 قلم جنس از ایران آورده شده بود.
اوحدی همچنین اظهار داشت: با توجه به اینکه بحث تغذیه در سلامت زائران بسیار مهم است، لذا سعی شده بهترین و با کیفیت ترین اقلام تهیه شود چرا که این موضوع در پخت غذای زائر بسیار تاثیر گذار است.
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه امسال برای نخستین بار ایستگاه پروازی تهران به فرودگاه امام خمینی منتقل شده است، خاطر نشان کرد: در تمتع امسال 64 هزار و 100 زائر در قالب 451 کاروان از 19 ایستگاه پروازی به سرزمین وحی اعزام شدند.
انتهای پیام/