بی‌حوصلگی خانم‌ها ممکن است ریشه در عوامل مختلفی چون کم کاری تیروئید‌ و کم خونی داشته باشد که باید این عوامل درمان شوند.

حوریه شمشیری میلانی جراح و متخصص زنان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در بیش از ۸۰ درصد خانم‌ها علل خستگی دائم، سستی و بی‌حالی، از دست دادن انگیزه و شادابی، منشا روحی و روانی افسردگی دارد. 

وی ادامه داد: در صورتی که خانم‌ها با وجود استراحت کافی باز هم احساس خستگی و بی‌حالی می‌کنند نشانه‌ای از بروز یک مشکل در تندرستی آن‌ها است و این افراد نگران نباشند چرا که این مشکلات خفیف هستند و به راحتی درمان می‌‌شوند. 

وی تصریح کرد: بی‌حوصلگی خانم‌ها ممکن است ریشه در عوامل مختلفی چون کم کاری تیروئید و کم خونی فقر آهن داشته باشد. تحقیقات نشان داده است که ۱۷ درصد از زنان اختلال در عملکرد تیروئید دارند.

 وی بیان کرد: افرادی که با کم کاری تیروئید مواجه هستند خوردن میوه به مقادیر فراوان و همچنین سبزیجات و آبمیوه تازه را فراموش نکنید. خانم‌ها به دلیل شرایطی که دارند با کم خونی و کمبود هموگلوبین مواجه هستند هموگلوبین‌ مسئول حمل اکسیژن از ریه به دیگر بخش‌های بدن است و هنگامی‌ که اکسیژن کافی به بافت‌ها نرسد خستگی رخ می‌دهد. 

وی افزود: ممکن است کمبود آهن، فولیک‌ اسید و ویتامین b۱۲ در خانم‌ها از دلایل کم خونی باشد ابتلا به بیماری‌های کلیوی و آرتریت روماتوئید‌ که علائم آن به صورت گیجی، احساس سردی و بی‌حوصلگی بروز می‌کند نیز می‌تواند نشانه کم خونی باشد. 

 وی خاطر نشان کرد: انجام آزمایش خون راه تشخیص کم خونی است بانوانی که با کم خونی مواجه هستند باید از غذاهای دارای آهن مانند اسفناج، کلم بروکلی، گوشت قرمز‌ و قرص آهن استفاده کنند. اگر کم خونی درمان شود احساس خستگی‌ نیز بعد از گذشت یک ماه برطرف خواهد شد، همچنین وجود برخی عفونت‌ها ناراحتی‌های قلبی، نداشتن برنامه‌، عدم اعتماد به نفس، استرس دائم، احساس کمبود‌های مالی از دیگر عوامل بروز بی‌حوصلگی‌ و خستگی در خانم‌ها است. 




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.