محبوبه فتاحی روانشناس در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، در رابطه با نقش خانواده در تربیت فرزندان عنوان کرد: از زمانهای گذشته تا به امروز خانواده به عنوان نخستین نهاد اجتماعی و پایه تشکیل تمام جوامع مطرح بوده است.
وی تصریح کرد: هر یک از افراد خانواده به عنوان یک فرد روی مابقی اعضای خانواده تأثیرگذار بوده و از نظر عاطفی و روانی وابستگی زیادی بین اعضای خانواده به وجود میآمد.
وی با بیان اینکه خانواده در زمان گذشته به عنوان کوچکترین نهاد جامعه قرار داشت و امروزه به عنوان یک جایگاه بزرگ در اجتماع مطرح است گفت: خانه جایی است که علاوه بر مسائل روحی و عاطفی مسئله تربیت فرزندان هم درون خانواده شکل خواهد گرفت.
فتاحی اظهار داشت: باگذشت زمان و توسعه شهرها و سازمانهای مختلف، خانواده که قبلا وظیفه تربیت فرزندان را به عهده داشت به دلیل زیادی مهارتها و فراوانی اطلاعات، قدرت نفوذ قبل را در تربیت فرزندان نداشته، به همین دلیل مدارس و نهاد آموزش به عنوان محیط خاص شناخته شده تا به نظام خانواده کمک کرده و افراد بتوانند از مزایای این گروه بهرهمند شوند.
فتاحی با بیان اینکه امروزه وظیفه آموزش و تربیت اصلی فرزندان در مرحله اول به عهده خانواده و مدرسه است، خاطر نشان کرد: مدیران، معاونان مدارس و خانوادهها خواستار گذاشتن زمان و وقت بیشتری برای تربیت فرزندان و دانش آموزان باشند تا آیندهای روشن را برای سرزمینمان رقم بزنند.
انتهای پیام/