سیاست سازمان غذا و دارو درباره روغن پالم و کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس و اشباع تغییری نکرده است.

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ رسول دیناورند معاون وزیر بهداشت و رییس سازمان غذا و دارو ضمن گلایه از تیترهای برخی از خبرگزاریها از قول ایشان گفت: برخی از این تیترها در مورد روغن پالم نادرست و گمراه کننده است.

دکتر رسول دیناورند افزود: نظر سازمان غذا و دارو درباره روغن پالم هیچگونه تغییری نکرده است و کماکان سیاست این سازمان، کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس (مانند روغن‌های گیاهی جامد) و روغن‌های دارای اسید چرب اشباع (مانند روغن پالم) است.

وی تاکید کرد: حذف چربی گیاهی از لبنیات ضروری است و این موضوع توسط سازمان غذا و دارو با جدیت پیگیری می شود و با متخلفین احتمالی برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
حقیقت
۱۷:۳۴ ۱۵ مهر ۱۳۹۳
اولا باید مسئولان از رسانه های مردمی بدلیل اطلاع رسانی به مردم قدردانی کنند ونه تهدید!ثانیاسئوال اساسی این است که الان پالم موجود در لبنیات چگونه برای مردم وکارشناسان قابل تشخیص میباشد؟