به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان اعتقاد دارند استفاده از مواد شیمیایی در خمیر دندانها باعث از بین رفتن گیرندههای چشایی روی زبان و از بین رفتن موقت حس چشایی و احساس تلخی به هنگام خوردن غذا بعد از استفاده از این محصول میشود.
گفتنی است، کارشناسان اعتقاد دارند ماده شیمیایی سولفات سدیم لوریل به اختصار (SLS) باعث سرکوب سلولهای گیرنده طعم شیرین در دهان افراد میشود. این ترکیب به ویژه سبب تغییر طعم پرتقال و یا آب بعد از استفاده از خمیر دندان میشود. انسان معمولی دارای بیش از 100 هزار جوانه چشایی بر روی زبان خود است که برای تشخیص طعم ترش، شیرین، شور و تلخ مورد استفاده قرار میگیرد و مصرف خمیر دندان باعث غیرفعال شدن بخش اعظمی از این جوانههای چشایی به صورت موقت میشود.
انتهای پیام/