اداره بهداشت عمومی انگستان می‌گوید که یکی از دلایل اصلی پوسیدگی دندان خوردن بیش از حد نوشیدنی‌ها و تنقلات شیرین و دارای قند است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ بررسی و آمارگیری که اخیرا توسط اداره بهداشت عمومی انگلستان انجام شده نشان می‌دهد که در این کشور از هر ۱۰ کودک سه ساله یک نفر پوسیدگی دندان دارد. این خردسالان به طور متوسط سه دندان پوسیده، افتاده و یا پر شده دارند.

اداره بهداشت عمومی انگستان می‌گوید که یکی از دلایل اصلی پوسیدگی دندان خوردن بیش از حد نوشیدنی‌ها و تنقلات شیرین و دارای قند است.



در گزارش این نهاد هشدار داده شده اگر با این مشکل که به نوع تغذیه و روش زندگی خانواده‌ها مربوط می‌شود، برخورد جدی نشود عارضه پوسیدگی دندان در این خردسالان ادامه خواهد یافت و در مراحل بعدی زندگی آنها به یک مشکل دایمی بدل خواهد شد.

بنیاد تغذیه بریتانیا نیز در توصیه‌های خود می‌گوید که خانواده‌ها باید سعی کنند مواد غذایی و نوشیدنی‌های شیرین و حاوی قند را فقط به موقع صرف وعده‌های اصلی غذا محدود کنند.

این نهاد در بیانیه خود گفته هر چه فرزندان خردسال شما مواد غذایی و نوشیدنی‌های دارای قند بیشتری مصرف کنند خطر پوسیدگی دندانهای آنها افزایش می‌یابد. توصیه دندانپزشکان این است که کودکان نباید در طول روز بیشتر از چهار بار مواد غذایی شیرین مصرف کنند.

بنیاد تغذیه بریتانیا یادآوری می‌کند که مواد غذایی حاوی قند مثل شیرینی، مربا، کیک، بیسکویت و بستنی را نباید به کرات به کودکان داد و خوردن آنها را باید به زمان صرف وعده‌های اصلی غذا محدود کرد.



این نهاد در توصیه‌های خود می افزاید: میوه‌های خشک نیز می‌توانند به دندان آسیب بزنند و خوردن آنها را نیز باید به زمان صرف وعده های اصلی غذا محدود کرد.

بخش خدمات و درمان بریتانیا نیز در راهنمای خود برای خانواده‌ها می گوید: به جای شیرینی و مواد حاوی قند بهتر است کودکان خود را عادت بدهید که در فاصله وعده‌های اصلی غذا میوه و سبزیجات خام مثل موز، نارنگی، خیار و هویج بخورند. تنقلات خوب دیگر عبارتند از نان تُست، بیسکویت برنجی و یا زرت بو داده بدون شکر و نمک.

مل ویکمن کارشناس تغذیه در دانشگاه بیرمنگهام گفت: آب میوه‌های شکرداری که برای کودکان خردسال تولید شده و به بازار می‌آیند اصلا برای تغذیه کودکان لازم نیست و باید از مصرف آن پرهیز کرد. بهترین نوشیدنی برای کودکان خردسال آب و شیر است.

اداره بهداشت عمومی انگستان نیز می‌گوید کودکان خردسال باید از نوشیدنی‌های شکر دار پرهیز کنند و می‌افزاید: برای نوزادان شیر مادر بهترین منبع تغذیه است و برای کودکان یک تا دو ساله آب و شیر پرچرب بهترین نوشیدنی است. از سن دو سالگی به بعد نیز بهترین نوشیدنی آب و شیر کم چربی است.

نهادهای بهداشت و سلامت عمومی تاکید می کنند که برای تشویق خردسالان به خوردن مواد غذایی به هیچ وجه نباید به آنها شکر و شیرینی اضافه کرد.

اداره بهداشت عمومی انگلستان می‌گوید که والدین باید از سن شش ماهگی نوزادان خود را تشویق کنند تا به جای بطری از لیوان استفاده کنند و از سن یک سالگی نوشیدن از بطری را باید متوقف کرد.

میل ویکمن کارشناس تغذیه می‌گوید: حالت مطلوب این است که کودکان خردسال را از سن یک سالگی به لیوان عادت بدهیم، اما این تغییر عادت برای برخی از خردسالان و در نتیجه برای والدین آنها دشوار است چون برای کودکان خردسال معمولا بطری تاثیر آرام بخش دارد و برای والدین نیز شیوه کم دردسرتر و تمیز تری از غذا دادن به کودکان است. عادت دادن کودکان به استفاده از نی برای نوشیدن می تواند تا حدی کمک کند.

بنیاد تغذیه بریتانیا توصیه می‌کند که همه کودکان حداقل دو بار در روز و هر بار به مدت دو دقیقه دندانهای خود را مسواک بزنند. مسواک زدن قبل از خواب به خصوص در جلوگیری از پوسیدگی دندان بسیار موثر است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار