به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه ؛کارشناس تغذیه مصرف مایعات را برای کمک به افراد سرماخورده موثر دانست و یادآوری کرد: انواع مایعات از جمله چای کم رنگ داغ، چای سبز و نوشیدنی آبلیمو و عسل می تواند مفید باشد، همچنین مصرف سوپ مرغ نیز به دلیل خواص ضد التهابی که دارد برای بهبود سرماخوردگی مفید است.
نجفی تصریح کرد: مصرف سیر تازه و منابع ویتامین C از جمله انواع مرکبات، فلفل دلمه ای، انواع توت و ... نیز برای سرماخوردگی مفید است و غذاهای غنی از روی از جمله گوشت قرمز، حبوبات و نخودفرنگی نیز می تواند مفید باشد.
این کارشناس تغذیه به افرادی که سرماخورده اند توصیه کرد از منابع سلنیوم و ویتامینE نیز استفاده کنند، همچنین مصرف روغن های بدون چربی اشباع و امگا3 را برای بهبود سرماخوردگی موثر عنوان کرد و ادامه داد: این نوع روغن در دانه های روغنی، غذاهای دریایی، روغن ذرت، روغن آفتابگردان وجود دارد.
وی گفت: مصرف ماست پروبیوتیک نیز برای بهبود سرماخوردگی موثر است و موز نیز توصیه می شود.
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه سبزیجات خانواده شلغم، ترب سیاه و سفید نیز برای سرماخوردگی مفید است، تاکید کرد: می توان داخل ترب را خالی کرد و آن را با عسل پر کرد و خورد و یا شلغم رنده شده را با عسل پخت و معجون حاصل را برای درمان سرماخوردگی استفاده کرد.
وی افزود: از بین ادویه ها نیز زنجبیل و فلفل قرمز برای سرماخوردگی مفید است، البته در صورتی که فرد حساسیت نداشته باشد.
نجفی به افرادی که سرماخورده اند توصیه کرد از مصرف غذاهای سرخ کردنی، قند و شکر مصنوعی و همچنین خربزه و انگور که منجر به ترشح هیستامین در بدن می شوند، خودداری کنند.
انتهاي پيام/ش/ن