به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مراسم افتتاحیه رسمی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی گفت: امروز بصورت نمادین ارتباط دانشگاه با صنعت کلید می خورد و امیدواریم افتتاح این دانشکده منجر به کاهش دغدغه ها و مشکلات نظام سلامت شود.
دکتر علی اصغر پیوندی در این مراسم با بیان اینکه توسعه علم و فناوری در دنیا با شتاب بسیار زیادی حرکت می کند، گفت: بکارگیری علم و فن آوری در تشخیص و درمان بیماریها منجر به ایجاد رشته های بین رشته ای نظیر نانوتکنولوژی ، بیوتکنولوژی ، سلول درمانی ، مهندسی بافت و پزشکی ترمیمی شده است که این رشته ها پل ارتباطی بین علوم پایه و بالینی هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری و سند چشم انداز 20 ساله کشور اظهار داشت: همه دانشگاهها از جمله دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی موظف هستند در راستای اقتدار علمی و گسترش علم و فناوری با همکاری اساتید و پیشکسوتان و صاحبنظران و پژوهشگران تلاش کنند.
وی در ادامه گفت: از سالها پیش نیاز به تجمیع ، توسعه و جهت دهی و سازماندهی و راه اندازی دانشکده ای با عنوان فناوریهای نوین پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی احساس می شد که با تلاشهای همکاران در سالهای قبل، مجوزها اخذ و مقدمات راه اندازی این دانشکده فراهم شد و در نهایت در بهمن ماه 92 این دانشکده آغاز به کار کرد.
دکتر پیوندی تاسیس یک دانشکده، گروه یا بخش در نظام سلامت را کار دشواری برشمرد که تلاش و پیگیریهای مجدانه و ایثارگری زیادی را می طلبد.
دكتر پیوندی با اشاره به حضور تعداد زیادی از پژوهشگران علوم فناوری در دانشگاه ، خواستار مشارکت آنها در تشکیل ، شکل دهی، استمرار و توسعه دانشکده فناوریهای نوین شد و تاکید کرد: این دانشکده مختص گروه خاصی نیست بلکه متعلق به تمام اعضای هیات علمی ، تمام گروهها و بخشهای دانشگاه می باشد بنابراین تمام آنها باید در این حوزه تلاش و مشارکت داشته باشند تا دانشکده با اقتدار کامل به پیش رود.
وی با بیان این مطلب که درصدد هستیم پژوهشگرانی که در این وادی تلاش می کنند را در رشته های مختلف وارد کنیم تا این علوم در رشته های بالینی نیز گسترش پیدا کند گفت: در این دانشکده باید رشته ها را از نظر کمی و کیفی توسعه دهیم و از همه اجزا استفاده کنیم. همه بخشها و گروهها نیز باید در این دانشکده حضور یافته و توانمندیها و خلاقیتهای خود را بروز دهند .
رئیس دانشگاه با اشاره به تلاشهای صورت گرفته در حوزه پژوهش در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و سایر دانشگاهها خاطرنشان کرد: با وجود تلاشهای خوب صورت گرفته هنوز پژوهشها نتوانسته مشکلات ما را در صحنه عمل برطرف کند.
وی گفت: همانطور که مسوولان کشور تاکید دارند پژوهشها باید کاربردی شوند و از مقاله محوری به سمت فناوری محوری سوق یابند زیرا این امر می تواند به رفع مشکلات نظام سلامت و مشکلات جامعه و تولید ثروت بیانجامد.
وی دانشکده فناوریهای نوین را یک مبنای خوب و سکوی پرش برای تغییر جهت پژوهش به سمت فناوری محوری برشمرد و افزود: البته ما مخالف گسترش و انتشار مقالات نیستیم زیرا این موضوع اساس کار و لازم است اما کافی نیست . ما باید بتوانیم با پژوهشهای خودمان مشکلات نظام سلامت را کاهش دهیم .
دکتر پیوندی در ادامه با اشاره به نقش عمده دانشگاهها در اقتدار کشور گفت: دانشگاهها در اقتدار علمی کشور نقش عمده ای داشته و پیشرو و پیشگام هستند و اقتدار علمی منشا اقتدار سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی هر کشور است و بدون تردید دانشکده هایی نظیر دانشکده فناوری های نوین پزشکی می تواند نقش مهمی را در این وادی ایفا کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پایان اظهارامیدواری کرد: تاسیس این دانشکده منشاء خیر و برکت و مبدا خوبی برای ارتباط نزدیک تر و صمیمی تر بین صنعت و دانشگاه باشد و ما نیز بتوانیم بعنوان یک دانشگاه پیشرو به وظیفه ذاتی خودمان که افزایش اقتدار علمی کشور است به نحو احسن جامه عمل بپوشانیم.
انتهای پیام/