فتاحی کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در زمستان به دلیل وجود بودن هوای سرد بدن نیاز به چاشنیهایی با طبع گرم دارد که این چاشنیها عبارتند از شیر شکلات داغ، چای نبات و انواع مغزیجات مثل مغز گردو و پسته و...
وی اظهار داشت: البته در همه موارد انسان باید تعادل را حفظ کند و فقط بدن خود را به موادی با طبع گرم نبندد که این امر باعث بروز بیماری میشود و بدن دچار مشکلات زیادی میشود.
وی در پایان گفت: خوردن چند واحد میوه و سبزیجات در روز برای سلامتی پوست مفید بود زیرا در زمستان پوست آسیب بیشتری نسبت به فصلهای دیگر میبیند و همچنین حفظ تعادل بین خوراکیها با طبعهای گوناگون از نکات قابل توجه است.
انتهای پیام/