فتاحی کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: میوه خرمالو دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان و ماده مغذی دیگر است که باعث می شود رادیکالهای آزاد را خنثی کند و از بروز مشکلاتی از جمله سرطان جلوگیری کند.
وی اظهار داشت: خرمالو یک ماده انرژیزاست که حاوی میزان زیادی ویتامین C است و این ویتامین برای تقویت سیستم ایمنی بدن لازم و ضروری است.
وی ادامه داد: خرمالو همچنین حاوی مقدار زیادی پتاسیم و منیزیم است که با کلسترول و
فشار خون بالا مقابله میکند.
وی با بیان اینکه این میوه حاوی مقدار زیادی قند است، گفت: مصرف زیاد این میوه برای مبتلایان به دیابت مفید نیست ولی برای سلامتی چشم و حفاظت از شبکیه چشم بسیار مفید بوده مصرف حداقل یک عدد در روز ضروری است.
انتهای پیام/