کسانیکه کار‌هایشان را بیشتر به صورت نشسته انجام می‌دهند بیشتر در معرض ابتلا به عروق کرونر هستند.

احمد حسنتاش، متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فشار خون و چربی خون بالا، ‌دیابت، سابقه‌های ارثی و سیگار کشیدن عوامل شناخته شده‌ای هستند که بیماری عروق کرونر را در فرد ایجاد می‌کند. 

وی افزود: در صورتیکه این عوامل را کاهش دهیم، احتمال ابتلا به بیماری عروق کرونر تقلیل می‌یابد دیابت را به وسیله دستورات دارویی، رژیم غذایی و فعالیت بدنی تا حد زیادی کنترل کرد. 

این متخصص قلب و عروق با اشاره به تاثیر رژیم غذایی، فعالیت بدنی و دارو در کنترل چربی خون فرد اظهار داشت: فرد با قطع سیگار می‌تواند از عوارض این ماده بر روی عروق کرونر بکاهد. 

حسنتاش ادامه داد: جنسیت فرد، افزایش سن و چاقی فرد از عوامل ناشناخته هستند که بیماری عروق کرونر را در فرد به وجود می‌آورد و فرد با کنترل وزن و چاقی می‌تواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند. 

وی عنوان کرد: استرس و عصبانیت نیز در ایجاد بیماری عروق کرونر به فرد تاثیر می‌گذارد، نحوه زندگی فرد نیز در ایجاد این بیماری بی‌تاثیر نیست. افرادی که کارهای آن‌ها بیشتر به صورت نشسته انجام می‌شود، بیشتر در معرض ابتلا به عروق کرونر قرار دارند. 

وی تصریح کرد: در صورتی که گرفتگی عروق در تمام اعضای مهم بدن به وجود نیاید به طور قطع عوارض ناشی از آن در فرد دیده نمی‌شود و به بهبود کیفیت زندگی فرد کمک می‌کند. 



انتهای پیام/
برچسب ها: استرس ، قلب ، عروق کرونر ، سن ، چاقی ، ورزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار