ناصری در جلسه مدیران و سرگروههای آموزشی مطرح کرد
ناصری در جلسه مدیران و سرگروههای آموزشی مطرح کرد
به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران محمد ناصری مدیر کل دفتر انتشارات و نشر کتب کمک آموزشی وزارت آموزش و پرورش امروز در جلسه مدیران و سرگروههای آموزشی گفت: سازمان پژوهش و برنامه ریزی چنین تشخیص داده که در کتابهای درسی خلاءهایی وجود دارد و این خلاءها باید با عواملی از جمله مجلات رشد پر شود.
وی با اشاره به اینکه از عمر مجلات رشد حدود 50 سال میگذرد و از سال 41 دفتر انتشارات رشد تاسیس شده است افزود: پس از 2 سال مطالعه به این نتیجه رسیدهایم که یکی از مشکلات دانش آموزان خواندن برای لذت بردن و فهم بیشتر است که باید در غیر از کتابهای درسی تجربه کنند از این رو درسال1343 اولین مجله پیک دانش آموز منتشر شد و در زمان انقلاب این رویه نیز ادامه پیدا کرد به گونهای که تا امروز تعداد مجلات بنا به ضرورت در 40 میلیون جلد تولید میشود.
ناصری تصریح کرد: این مجلات هرچند که خلاء های کتابهای درسی را پر میکند اما تفاوت آن این است که اجباری نیست.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش هیچگاه کمکی بابت انتشار این مجلات نکرده است اضافه کرد: لزوما آموزش ، تخته سیاه و کلاس درس مطرح نیست بلکه آزمایشگاه،کتابخانه، کتابهای غیر درسی و برنامههای غیر متفرقه نیز میتواند در این زمینه کمک کننده باشد.
ما اعتقاد داریم که فقط مکتوبات آموزشی کارکرد نمیدهدبلکه نقش رسانههای آموزشی به جز مجله ورسانههای مکتوب نیز میتواند کارکرد زیادی داشته باشد و امروز نرم افزارهای آموزشی و چند رسانهای نیز می توانند کمک کننده باشند.
مدیر کل دفتر انتشارات کمک آموزشی گفت:این سازمان موظف است در کنار کتاب آموزشی آن بخش از اجزای آموزش را که به دست معلم و دانش آموز میرسد را تولید کند.
وی ادامه داد: در کنار کتابهای درسی وتولیدات سازمان پژوهش، وزارت آموزش و پرورش معتقد است که بخش خصوصی هم میتواند به شرط رعایت استانداردها در این حوزه وارد شود.
ناصری در پایان خاطر نشان کرد: وزارت آموزش و پرورش 4 انتشارات مدرسه، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، منادی تربیت و انجمن اولیا و مربیان را دارند و جز این 4 ناشر این وزارتخانه صرفا محصول ناشران تایید میشود نه خود ناشران.
انتهای پیام/