به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مطالعات اخير دانشمندان نشان مىدهد بايد ۳۰درصد از پروتئين درغذاى كودكان از منابع گياهى باشد، كه قسمت اعظم اين منابع از طريق سويا تأمين مىشود.
سويا به عنوان يك غذاى پيشگيرى كننده، ريسك ابتلا به بيماريها را كاهش مىدهد و تهيه برگرهاى گياهى متشكل از سويا با توجه به داشتن چربى پائين و بدون كلسترول به جاى همبرگر در مدارس مىتواند ريسك ابتلا به بيمارىهاى قلبى و عروقى را در بين دانش آموزان كاهش داد.
اين در حالى است كه اغلب غذاها و ميان وعده هاى مورد مصرف در مدارس و خانواده ها بر مبناى کلسترول و چربى هاى اشباع شده است و اين موضوع موجب بالا رفتن آمار بيمارىهاى قلبى عروقى و چاقى در بين كودكان شده است.
نتایج مطالعات نشان می دهند، غذاهای شیرین و سا غذاهای پر نمک باید در رژیم غذایی کودکان محدود شوند و والدین آن ها را در میان غذاهای کودکانشان محدود کنند.
انتهای پیام/