همزمان با عاشورای حسینی یکی از هیات های عزاداری شیراز 30 تن آش نذری پخت و توزیع کرد.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ آش نذری میان 200 هزار نفر توزیع شد.

برای پخت این آش 700 کیلو حبوبات ، 400 کیلو سبزی، یک تن و 100 کیلو برنج و گوشت استفاده شد .

پخت آش نذری در مسجد توکلیان قدمتی 50 ساله دارد و از سال 42 با همیاریمردمی پخت می شد.

انتهای پیام/ز


برچسب ها: پخت ، آش ، نذری ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.