دیابت نوع 2 به خصوص در بین نوجوانان در دنیا در حال افزایش است.

علیرضا استقامتی، متخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نحوه تغذیه و فعالیت بدنی به منظور جلوگیری از چاقی و ابتلای فرد به دیابت تأثیر می‌گذارد. نوع تغذیه در دیابت نوع 1 تأثیر چندانی ندارد.

وی افزود: در دیابت نوع 2 که بیماری شایعی است و 90 درصد مبتلایان به دیابت به این نوع آن دچار شده‌اند، تغذیه اهمیت زیادی دارد.
دیابت نوع 2 به خصوص در بین نوجوانان در دنیا در حال افزایش است و این مسئله در ایران نیز مشاهده می‌شود.

این متخصص غدد ادامه داد: در صورتیکه تغذیه را از سنین پایین اصلاح نکنیم، به دلیل کم‌تحرکی فرد مستعد ابتلا به دیابت نوع 2 می‌شود. بنابراین اصلاح تغذیه را باید از سنین پایین آغاز کرد. به دلیل آن که تغییر ذائقه در دوران بزرگسالی سخت است.

استقامتی با اشاره به لزوم اصلاح تغذیه فرد از دوران شیرخوارگی و کودکی اظهار داشت: در صورتی که فرد از دوران شیرخوارگی و کودکی به مصرف پفک، شکلات و شیرینی‌های غیرمجاز عادت کند، تغییر ذائقه آن سخت می‌شود. به تغذیه فرد باید کمتر از سن مدرسه، حتی مهدکودک توجه کرد.


این متخصص تغذیه بیان کرد: اصلاح تغذیه افراد از سنین پایین به منظور جلوگیری از دیابت یک بحث مدیریتی است و بهتر است میوه‌ها و تغذیه سالم به جای چیپس، پفک و آجیل شور در بوفه‌های مدارس عرضه شود. علاوه بر این‌ها تنقلات سالم و ورزش را نیز باید برای جلوگیری فرد از ابتلا به دیابت در نظر گرفت.


انتهای پیام/

برچسب ها: چیپس ، اجیل ، دیابت ، تحرک ، تغذیه ، مدرسه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.