دیروز مراسم تکریم و معارفه رییس جدید و پیشین صدا و سیما برگزار شد .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،مراسم معارفه «محمد سرافراز» رییس جدید صداوسیما و تکریم سیّد«عزت الله ضرغامی»  سه شنبه با حضور حجت الاسلام والمسلمین «محمدی گلپایگانی»، رئیس دفتر مقام معظم رهبری و شخصیت‌های کشوری و لشگری در سالن همایش های صدا و سیما برگزار شد. صفحه یک بسیاری از روزنامه های صبح امروز به این مراسم اختصاص داشت و وطن امروز نیز با تیتر " عزت زیاد "  به برگزاری این تودیع و معارفه پرداخت.

طبق روال روزهای اخیر یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث در رسانه های کاغذی مذاکرات هسته ای بود.


«آمريکا تقاضاي تايم اوت کرد»


روزنامه خراسان  درباره این مذاکرات نوشت :  جان کري هنگام ترک مسقط گفت: مذاکرات نه خوب بود و نه بد و تلاش ها همچنان در جريان است. روزنامه صهيونيستي «هاآرتص» نيز گزارش داد که «جان کري طي تماس تلفني با نتانياهو نخست وزير اسرائيل وي را در جريان مذاکرات مسقط قرار داد». همچنين واحد مرکزي خبر از مسقط گزارش داد که «هيئت آمريکايي در روز اول اين مذاکرات 2 روزه با مواضع زياده خواهانه وارد مذاکرات شده است اما با واکنش قاطع ايران مواجه شده و در روز دوم کمي انعطاف نشان داده است.» همچنين شبکه خبر هم گزارش داد که يکي از اختلافات مدت زمان اجراي توافق جامع است و اين که ايران در چه مدت زماني مي تواند به غني سازي صنعتي خود برسد. به گزارش فارس تلويزيون عمان نيز در ساعات پاياني روز دوشنبه با انتشار بيانيه اي مدعي شد که مذاکرات 2 روزه مقامات ايران، آمريکا و هماهنگ کننده اروپا به توافق بر سر غني سازي 5 درصدي منتهي شده است.

درعين حال در غياب نشست خبري اين مذاکرات، سيد عباس عراقچي شامگاه دوشنبه به ميان خبرنگاران آمد و با اشاره به اينکه در هيچ موضوعي هنوز به راه حل قطعي نرسيديم گفت: 2 موضوع کليدي وجود دارد يکي بحث چگونگي برداشته شدن تحريم ها، تحريم هايي که از چهار مسير شوراي امنيت، اتحاديه اروپا، کنگره آمريکا و رئيس جمهور آمريکا وضع شده و هر کدام از آنها براي خودش از نظر اجرايي متفاوت است و دوم ميزان و حجم غني سازي و موضوعات جانبي مربوط به آن. وي در پاسخ به اين سوال که چنانچه طرفين تا سوم آذر به نتيجه نرسيدند چه راهکاري را پيش بيني مي کنيد؟ گفت: از آنجا که همه موضوعات به نوعي به هم گره خورده اين کار را سخت تر مي کند و اينکه ما تا سوم آذر بتوانيم به نتيجه برسيم، واقعا کار دشواري است، فرصت واقعا کم است، اما نااميد نيستيم. وي با ابراز اميدواري مبني بر اينکه در کلان قضيه به توافق برسيم، گفت: اين احتمال هست، اميدواريم. اما نمي توانيم بگوييم خوشبين هستيم. همچنين محمد جواد ظريف وزير خارجه کشورمان نيز در واکنش به سؤالي درباره مذاکرات هسته اي گفت که بايد تا هفته آينده منتظر باشيد.

در اين ميان نسيم گزارش داد که وزراي امورخارجه ايران و روسيه نيز قرار است عصر سه شنبه(ديروز) در مسقط با هم ديدار کنند. با اين حال تا لحظه تنظيم اين خبر، گزارشي دراين باره مخابره نشده است. در همين حال به گزارش فارس روزنامه «وال استريت ژورنال» به نقل از يک ديپلمات آمريکايي نوشت:«با وجود ديدارهاي «جان کري» و «محمد جواد ظريف» ، هنوز «اختلافات عملي» ميان طرفين وجود دارد... آنچه که ما پيش از اين هم گفته ايم، اين است که ممکن است به توافق برسيم، ممکن هم هست که نرسيم.» در همين حال «بن رودز» معاون مشاور امنيت ملي آمريکا روز سه شنبه به خبرنگاران گفت بحث تمديد مذاکرات مطرح نيست. همزمان با مذاکرات مسقط درحالي که طرفين روي راه حل هاي رسيدن به توافق جامع رايزني مي کردند، باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا ضمن تکرار ادعاها و اتهامات قبلي خود درباره ايران از وجود «فاصله زياد» بين مواضع تهران و قدرت هاي غربي سخن گفت.

«تحرک تندروها همزمان با مذاکرات هسته ای عمان»


روزنامه ایران نوشت : : مذاکرات هسته‌ای در حالی به پایان راه نزدیک می‌شود که موضوع برداشته شدن تحریم‌ها علیه ایران، به مهم‌ترین موضوع بحث و تبادل نظر دیپلمات‌ها در نشست‌ مسقط تبدیل شده است. مهم‌ترین مطالبه ایران، برداشته شدن همه تحریم‌های شورای امنیت و تحریم‌های چندجانبه و ملی امریکا و اروپا بر اساس یک برنامه تنظیمی مورد توافق طرفین است موضوع لغو تحریم ها اکنون به یکی از پیچیده‌ترین مسائل مطرح در مذاکرات هسته‌ای با ایران تبدیل شده است. در روزهای اخیر برخی جریان‌های مخالف توافق هسته‌ای این گونه القا کرده‌اند که تعهد دولت اوباما برای تعلیق یا لغو تحریم‌ها چندان مهم نیست و در نهایت باید شورای امنیت سازمان ملل متحد یا کنگره امریکا رأی به لغو تحریم‌ها بدهد. این جریان در شرایطی تلاش تیم دیپلماتها را برای لغو تحریم‌ها به چالش می‌کشد که قبل از سال 90 و زمانی که کنگره امریکا درصدد تحریم ایران در بخش بانکی برآمد، همین جریان امکان تحریم بانک مرکزی ایران را غیرممکن دانستند و بعد که بانک مرکزی تحریم شد، آن را بی‌اهمیت قلمداد کردند. در حال حاضر هم که تیم دیپلماسی در تلاش برای ملزم کردن طرفهای غربی به لغو چنین تحریم‌هایی است، جریان همیشه مخالف، چنین تلاش‌هایی را بی اهمیت قلمداد می‌کنند! این در حالی است که طرف مذاکره ایران، دولت امریکا است و نه کنگره امریکا. ضمن اینکه اگر دولت امریکا خود را به لغو تحریم‌ها متعهد کند، فرایند قانونی شدن این تحریم‌ها در داخل امریکا امری داخلی است و ربطی به ایران ندارد.

به گفته کارشناسان، وقتی دولت امریکا متعهد به لغو تحریم‌ها شود، احتمالاً باید برای لغو بخشی از این تحریم‌ها که توسط کنگره امریکا علیه ایران اعمال شده است، رأی موافق کنگره را بگیرد اما این مشکل دولت امریکا است و نه دولت ایران. ضمن اینکه برخی تحریم‌های مهم مانند تحریم نفتی و سوئیفت بانک یا بلوکه شدن 100 میلیارد دلار دارایی ایران با نظر مستقیم دولت امریکا اجرایی شده است و برای لغو آن نیازی به مجوز کنگره نیست.

«مهر تاييد لاريجاني بر عملکرد تيم هسته‌اي»


روزنامه ابتکار در این باره به صحبتهای علی لاریجانی اشاره کرده و می نویسد :   رئيس مجلس شوراي اسلامي با اشاره به مذاکرات هسته‌اي با 1+5 گفت: جمهوري اسلامي در مذاکرات هسته‌اي يک مشي عاقلانه‌اي را دنبال کرده و فضا را براي حل مسئله هسته‌اي ايجاد کرده است ولي طرف‌هاي غربي بازي در مي‌آورند.

علي لاريجاني در آئين توديع و معارفه رئيس سازمان صدا و سيما با اشاره به ارسال نامه از سوي اوباما رئيس جمهوري آمريکا براي مقامات جمهوري اسلامي ايران افزود: طرف‌هاي غربي مي‌خواهند اين گونه القا کنند که ايران در حل مسئله هسته‌اي مشکل‌آفريني مي‌کند و اوباما نيز حرف‌هاي قلدرمابانه مي‌زند اما کسي که آنقدر قلدر است، نامه فدايت شوم نمي‌نويسد.لاريجاني گفت: نبايد فکر کنيم که اين حرف‌ها درست است، غربي‌ها در مذاکرات يک چيزي مي‌گويند و در تبليغات چيز ديگري، صدا و سيما بايد تدبير داشته باشد که آنها را از هم جدا کند و واقعيت را در دسترس مردم قرار دهد.


«مذاکرات مسقط محرمانه نبود! کری به نتانیاهو گزارش داد»


کیهان با اشاره به محرمانه خواندن مذاکرات از سوی تیم ایران نوشت :‌در حالی که تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان بر محرمانه بودن مذاکرات و محتوای آن تاکید و اصرار دارد، روزنامه صهیونیستی «هاآرتص» گزارش داد که وزیر خارجه آمریکا، تل‌آویو را در جریان مذاکرات هسته‌ای مسقط قرار داده است.


«جان کری» وزیر امور خارجه آمریکا پس از چندین دور گفت و گو در مسقط، طی تماس تلفنی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گزارش این مذاکرات را به وی ارائه کرد.
به گفته خبرنگار بی‌بی‌سی، جان کری به هنگام خروج از پایتخت عمان، در پاسخ به خبرنگاران، در حالی مذاکرات را نه خوب و نه بد (So So) خواند که دست‌های خود را به نشانه بی‌تفاوتی تکان می‌داد.
نشریه وال‌استریت ‌ژورنال نیز در گزارشی با اشاره به برگزاری مذاکرات سه‌جانبه بین نمایندگان ایران، آمریکا و هماهنگ‌کننده گروه 1+5 در مسقط،‌ نوشت که دیدارهای صورت‌گرفته در عمان از نزدیک زیر نظر قانونگذاران آمریکایی در واشنگتن و متحدان این کشور در خاورمیانه خاصه اسرائیل و عربستان است.

از سوی دیگر بر خلاف تبلیغات رسانه‌ای صورت‌گرفته مبنی بر اختلافات میان آمریکا و رژیم صهیونیستی در موضوع هسته‌ای ایران، گزارش هاآرتص بار دیگر خلاف این مدعا را اثبات می‌کند و نشان می‌دهد که تیم مذاکره‌کننده آمریکا با رژیم صهیونیستی هماهنگ و همگام حرکت می‌کند.


«افق روشن مذاكرات مسقط»


روزنامه جمهوری اسلامی هم در سرمقاله اش نوشت :


كارشناسان مسائل بین‌المللی معتقدند به لحاظ قرار گرفتن اوباما در شرایط و موقعیت حساس كنونی و اینكه ایران توانسته علیرغم دشواریها و تنگناهای ناشی از تحریم اقتصادی، آنرا دور زده و به موقعیت باثباتی دست یابد، عملاً اراده قوی‌تری در مقامات كاخ سفید برای دستیابی به توافق در زمان تعیین شده - یعنی سوم آذر - بوجود آمده به همین دلیل فرضیه شكل‌گیری توافق در موعد مقرر اكنون معتقدان بیشتری یافته و در همین چارچوب سخنگوی وزارت خارجه آمریكا گفته است" ما از ابتدای گفتگوها با ایران، اعلام كرده‌ایم كه نتیجه‌گیری از این مذاكرات، كار چندان آسانی نخواهد بود، اما امروز این مذاكرات به چنان نقطه مهمی رسیده است كه به اعتقاد ما، می‌توان تا موعد تعیین شده، نتیجه خاصی را برای آن پیش‌بینی كرد."

كارشناسان از مجموعه این اظهارات و تحلیل‌هایی كه پیرامون مذاكرات عمان ارائه می‌شود و با توجه به گزارش‌هایی هم كه تاكنون مبنی برهمكاری‌های سازنده ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر شده و موضع شفاف كشورمان بر پایبندی به توافق‌ها دلالت دارد، به این نتیجه رسیده‌اند كه اكنون نوبت غرب و بخصوص آمریكاست كه براساس اصل اقدام متقابل، حسن نیت خود را نشان دهد و بدون آنكه موضوع هسته‌ای را به سایر مسائل مرتبط نماید، مشكلی را كه خود، سالها پیش ایجاد كرده از سر راه بردارد.


معرفی گزینه جدید دولت برای وزارت علوم نیز بازخوردهای متفاوتی در روزنامه ها داشت .


«ضرورت ترجيح وجه علمی به رويکرد سياسی در وزارت علوم»

 روزنامه خراسان  در این زمینه نوشت : وقتی مجلس شورای اسلامی به گزینه پیشنهادی پیشین دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رای منفی آن هم به صورتی قاطع داد این نگرانی ایجاد شد که این قصه داستانی طولانی تر پیدا کند. وزارت علوم به خاطر سروکار داشتن با خیل عظیم نخبگان جامعه اعم از اساتید دانشگاه و جوانان دانشجو به عنوان موتور محرکه اصلی توسعه، پیشرفت و تعالی کشور از اهمیت بالایی برخوردار است و طبیعی است که هر دولتی که آینده این سرزمین برایش مهم باشد، باید ازهرجهت، ازجمله سپردن سکان اداره مجموعه عظیم، پرظرفیت و آینده ساز علمی به اندازه کافی وسواس و دقت به خرج دهد. وزارت علوم علاوه بر نقش بی بدیلی که می تواند در توسعه و پیشرفت کشور ایفا کند، از جهت اینکه واجد ظرفیت بسیار بزرگ نخبگی و مرجعیت اجتماعی و سیاسی است، همواره موردتوجه ارکان قدرت بوده است و اتفاقاً همه مشکلاتی که درگذشته و حال از ناحیه این دستگاه حساس و راهبردی ایجادشده یا اختلاف نظرهایی که برای اداره آن ظهور و بروز یافته، به خاطر نگاه غلط به همین جنبه دوم، یعنی در اختیار گرفتن و مدیریت ظرفیت نخبگی و مرجعیت اجتماعی و طمع ورزی نسبت به آن بوده است.

نگاه ابزاری و قدرت محور به وزارت علوم در مقاطع مختلف و توجه به بعد دومی که بدان اشاره شد، علاوه بر آنکه در مسیر ویژگی نخست، یعنی محوریت این وزارتخانه در توسعه و پیشرفت و تعالی جامعه، ایجاد مانع کرده است، در مواردی به بروز مشکلاتی برای کشور هم منجر شده که حوادث تیرماه 78 تهران نمونه ای از آن است. این نگاه اشتباه به حوزه علمی و دانشگاهی کشور تقریباً در همه دولت ها ادامه داشته است که تلاش دولت گذشته برای در اختیار گرفتن دانشگاه آزاد اسلامی، نمونه دیگر آن است.با روی کار آمدن دولت یازدهم با شعار تدبیر و امید و اظهارنظر همیشگی رئیس جمهور روحانی مبنی بر اینکه دانشگاه نباید به باشگاه سیاسی تبدیل شود، این امیدواری ایجاد شد که توجه به کارکرد اصلی وزارت علوم به عنوان موتور محرکه توسعه، پیشرفت و تعالی جامعه اولویت پیدا کند، اما نگاهی به سوابق 3 گزینه پیشین که در یک سال گذشته برای تصدی منصب وزارت علوم یا سرپرستی این وزارتخانه از طرف دولت یازدهم تعیین شده، تقویت کننده این دیدگاه است که مدیران معرفی شده یا منصوب شده در این حوزه مهم بیشتر با رویکرد دوم یعنی در اختیار گرفتن ظرفیت اجتماعی و سیاسی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفته است و منویات سیاسی آینده بر کارکرد اصلی جامعه علمی و دانشگاهی که ادامه روند رشد علمی کشور یکی از ابعاد مهم آن است، ارجحیت یافته است.

البته اظهارنظر درباره گزینه جدید قبل از داشتن اطلاعات کافی ومخصوصا پیش از شنیدن نظرات موافق و مخالف و دفاعیه وزیرپیشنهادی در صحن علنی مجلس امری نادرست است اما امروز اجمالا می توان گفت آنچه در یک سال گذشته متأثر از انتصاب های حوزه وزارت علوم در رابطه میان دو قوه مجریه و مقننه پیش آمده نگرانی هایی را پدید آورده است به هرصورت اولین واکنش های برخی نمایندگان مجلس نشان می دهد که آقای فخرالدین احمدی دانش آشتیانی برای گرفتن رای اعتماد از مجلس راه سختی پیش رو دارد البته مجلس باید این نکته مهم را مورد توجه قرار دهد که دولتی که توسط مردم انتخاب شده است دولتی است که با مشی سیاسی فعلی مجلس تفاوت دارد و طبیعتا نباید انتظار داشته باشد که وزیر پیشنهادی کاملا منطبق با دیدگاه هایش باشد اما در عین حال بدیهی است که رصد دیدگاه عمومی مجلس و شناسایی و معرفی افرادی که شانس استقبال نمایندگان مجلس را داشته باشند، بر عهده رابطین دولت و مجلس است که در معاونت پارلمانی رئیس جمهور نمود پیدا می کند، تا ادامه چنین روندی خدای ناکرده به فاصله میان دو قوه مجریه و مقننه دامن نزند.


 «وزير جديد علوم بدون تعامل با مجلس معرفي شد»


روزنامه رسالت نیز نگاه  انتقادی به گزینه پیشنهادی دولت دارد  و نوشته است : وزير جديد علوم بدون تعامل با مجلس معرفي شد.رئيس جمهور ديروز طي نامه اي فخرالدين احمدي دانش آشتياني را به عنوان وزير پيشنهادي جديد به مجلس معرفي كرد. صادق مشاور رسانه اي رئيس جمهور در اين ارتباط در غرفه مهر گفت: وزير پيشنهادي علوم بر اساس معيارهاي مورد نظر رئيس جمهور انتخاب شده است. ابوالقاسم جراره نماينده مردم بندر عباس در گفتگو با فارس گفت: فعالان فتنه جزء خطوط قرمز مجلس هستند وقطعاً نبايد از آنها در مسئوليت ها استفاده شود. از اين رو چنين اقدامي اهانت به كشور ونظام است. ما انتظار داريم فردي به عنوان وزير علوم معرفي شود كه دانشگاه‌ها در مسائل حاشيه اي درگير نشوند.بذر پاش نيز در واكنش به اين معرفي در نطق ديروز خود گفت: معرفي وزرايي براي راي نياوردن در مسير، دو قطبي سازي تحليل مي شود.چرا بايد فضاي سياسي داخلي را معطوف به اين قبيل اقدامات كنيم كه مشكلات كشور را كسي جستجو نكند.

حجت الاسلام آقا تهراني در واكنش نسبت به معرفي وزير علوم گفت: رئيس جمهور با خطوط قرمز مجلس آشناست اما حاضر به تعامل نيست.

اسماعيلي نماينده مردم زنجان هم در نطق قبل از دستور خود گفت: آغوش نظام هميشه براي توابين باز بوده است. اما اينها امروز به جاي توبه از ملت ونظام طلب كارند.

وي افزود: تا زماني كه توبه واقعي صورت نگيرد واز ملت عذرخواهي نكنند نبايد آنها در هيچ مسئوليتي به كار گرفته شوند.

سيد شريف حسيني عضو هيئت رئيسه مجلس به ايسنا گفت: مخالف پيش داوري نسبت به وزير پيشنهادي هستم. وي افزود: هيچ لجاجتي بين دولت و مجلس وجود ندارد.

حقيقت پور نماينده اردبيل هم به خبرنگار فارس گفت: وزير پيشنهادي علوم را نمي شناسيم. اگر وي با فتنه در ارتباط بوده مي تواند برائت بجويد.فتنه خط قرمز مجلس است.

 «ادامه شوخی روحانی با مجلس»

وطن امروز اما این گزینه را نیز مانند نیلی شوخی دولت دانسته و نوشته است : «فخرالدین احمدی‌دانش‌آشتیانی» به عنوان وزیر پیشنهادی علوم به مجلس معرفی شد. وی از معاونان مصطفی معین، وزیر علوم دولت خاتمی بوده است. این معرفی که در همان ابتدای کار با واکنش‌های مختلفی از سوی نمایندگان مجلس و تشکل‌های دانشجویی مواجه شد به نحوی همان شوخی روحانی با مجلس در معرفی نیلی احمد‌آبادی را یادآوری می‌کند.

 «آتش تهيه گروه «نه» عليه وزير پيشنهادي»

روزنامه اصلاح طلب اعتماد در مقابل نوشته است :‌  سه ساعت تلاش نمايندگان منتقد بي نتيجه ماند: رييس جمهور تغيير گزينه پيشنهادي وزارت علوم را نپذيرفت. نامه معرفي فخرالدين احمدي دانش آشتياني به مجلس ساعت ١١ گشوده شد. نمايندگان اما از شب قبل خبر داشتند گزينه دولتي ها كيست. راي شان هم از همان شب قبل مشخص شده بود: مخالفت با گزينه دولت. منتقدان حتي نگذاشتند كار به رايزني دولتي ها بكشد و يك «راي عدم اعتماد» ديگر را از همان لحظه باز شدن نامه معرفي وزير پيشنهادي به رخ دولت كشيدند. صداي حسين سبحاني، منشي هيات رييسه وقتي كه متن نامه را مي خواند در فريادهاي «دو، دو» منتقدان كه به نشانه مخالفت بلند شده بود، گم شد: مخالفت هايي كه هر چند تكراري بودند اما به نظر مي رسد هر بار از گزينه يي به گزينه بعد پررنگ تر و غليظ تر از قبل مي شود. حالابه زعم مخالفان وزير پيشنهادي اين گزينه حتي از «قبلي ها» هم «فتنه گرتر» است. اين را محمد دهقان، عضو هيات رييسه به صراحت درباره وزير پيشنهادي در بين خبرنگاران به زبان آورد، هر چند لحن او آميخته با شوخي بود اما در پشت سخنش مي شد نظر طيف نزديك به جبهه پايداري را به وضوح ديد: نظري كه ١٤ ماه است درباره چهار وزير پيشنهادي و دو سرپرست وزارت علوم تكرار مي شود. عباراتي چون «نقش داشتن در حوادث سال ٨٨»، «تعلق به پايگاه اصلاح طلبان تندرو»، «برنامه ريزي براي تبديل كردن دانشگاه به باشگاه سياسي» و امثال اينها ١٤ ماه است كه تكرار شده اند و كمتر كسي توقع داشت كه اين بار مخالفان دولت از آن سخن نگويند. اما علاوه بر همه اينها يك «گناه» ديگر هم به پرونده دانش آشتياني اضافه شده و آن معاونت مصطفي معين در زمان وزارت او است: چيزي كه امير حسين قاضي زاده به «اعتماد» مي گويد خودش به تنهايي نشاني از «تندرو» بودن وزير پيشنهادي است. مخالفان به وضوح مي گويند نمي خواهند اجازه يي به اصلاح طلبان براي ورود مجدد به اين وزارتخانه بدهند. تمام بهانه ها براي انجام اين كار را هم از جايي مي آورند كه غلامعلي جعفرزاده در گفت وگو با «اعتماد» نام «تجارتخانه فتنه» براي طيف هاي مخالف دولت را بر آن مي گذارد.

مخالفت ها اما آنقدر جدي بود كه برخي به دولت فشار آورده بودند تا قبل از باز شدن پاكت نامه معرفي، گزينه وزارت علوم عوض شود:موضوعي كه مجيد انصاري، معاون پارلماني دولت آن را به رييس جمهوري منتقل مي كند و نهايتا هم حسن روحاني به اين درخواست منتقدانش پاسخ رد مي دهد. يك مقام دولتي در همين رابطه به «اعتماد» مي گويد: «نامه معرفي وزير ساعت هشت صبح به هيات رييسه رسيده بود و معطل شدن قرائت آن تا ساعت ١١ به دليل همين اصرارهايي بود كه براي تغيير گزينه پيشنهادي وجود داشت. » برخي از نمايندگان مجلس هم ديروز مي گفتند كه پيام مخالفت برخي نمايندگان با احمدي دانش آشتياني توسط علي لاريجاني به حسن روحاني رسيده است. در حالي كه روايت ديگري هم در مجلس مطرح بود كه مجيد انصاري را حامل اين درخواست مي دانست: درخواستي كه نهايتا رييس جمهوري آن را نپذيرفت. نمايندگان ديروز دو گروه بودند: يا مي گفتند وزير پيشنهادي را نمي شناسند يا آنقدر از زير و روي زندگي او با خبر بودند كه مي گفتند براي رد او اسناد و مدارك رنگارنگي دست آنهاست. تا آنجا كه حتي يكي از نمايندگان نزديك به جبهه پايداري به خبرنگار «اعتماد» گفت كه از حضور احمدي دانش آشتياني در حوادث سال ٨٨ دانشگاه فيلم هايي هم در اختيارشان است: فيلم هايي كه مثل آن هم قبلارو شده و به داد منتقدان دولت رسيده است. موج حمله منتقدان به گزينه دولت اين بار حتي قبل از معرفي رسمي آن شروع شده بود. شب دوشنبه نقطه آغاز سيل ارسال پيامك به تلفن همراه نمايندگان بود، پيامك هايي كه همگي در مخالفت با گزينه دولت بودند. به گفته محمدرضا تابش يكي از خبرگزاري هاي رسمي كشور و همين طور چند مجموعه كه خود را «تشكل دانشجويي» مي نامند در صدر ارسال كنندگان اين پيامك ها قرار دارند.




















































برچسب ها: مذاکرات ، ضرغامی ، مسقط
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.