به گزارش
گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دکتر عیسی توحیدی در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها گفت: برنامه تحول نظام سلامت یک برنامه راهبردی در وزارت بهداشت است که از ۱۵ اردیبهشت ماه اجرا شده است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که «بیمار وقتی به بیمارستان مراجعه میکند هیچ رنجی به جز رنج بیماری نداشته باشد» گفت: در سالهای گذشته در برخی از بیمارستانهای خصوصی و مطبها هزینههای غیر متعارف اخذ میشد که با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، خدمات سلامت بهبود یافت.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی اسفراین با بیان اینکه برنامه تحول نظام سلامت دارای ۷ بسته خدماتی است، در تشریح گفت: بسته اول درخصوص ارتقاء هتلینگ بیمارستانهاست.
وی با بیان اینکه بسته دوم در خصوص کاهش پرداخت فرانشیز و بهای خدمات توسط بیماران میباشد افزود: با اجرای برنامه تحول نظام سلامت، فرانشیز روستائیان به ۳ درصد و در مناطق شهری به ۶ درصد کاهش پیدا کرده است.
وی درخصوص بسته زایمان طبیعی گفت: به منظور تشویق زنان به زایمان طبیعی و جلوگیری از عوارض جراحی سزارین، در صورت زایمان طبیعی هیچ هزینهای از مادران دریافت نمیشود. و در عرض ۴ ماه گذشته در اسفراین، انجام عمل سزارین ۸ درصد کاهش پیدا کرده است و زنان ترجیح میدهند که فرزندان خود را از طریق زایمان طبیعی به دنیا بیاورند.
توحیدی درخصوص بسته ارتقاء خدمات ویزیت گفت: براساس این بسته خدماتی، متخصصان صبح و عصر در بیمارستانها حضور دارند و بیماران را ویزیت میکنند و حق ویزیت متخصصان ۱۹۰۰۰ تومان میباشد که از این مقدار، بیماران ۳۰۰۰ تومان پرداخت کرده، ۷۰۰۰ تومان بیمه و ۹۰۰۰ تومان مابقی از طریق یارانههایی که به بخش سلامت اختصاص یافته است پرداخت میشود که البته با اجرای این بسته کلینیکهای ویژه بیمارستانها بسیار شلوغ شده است.
وی گفت: از دیگر بستههای حمایتی این طرح، بسته مقیم کردن پزشکان متخصص، بسته حمایت از ماندگاری پزشکان متخصص است که علاوه بر توجه به بیماران، به ماندگاری متخصصان نیز توجه قابل توجهی شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی اسفراین گفت: بسته پرداخت فرانشیز به بیماران خاص و تهیه دارو و تجهیزات لازم برای این بیماران از دیگر بستههای برنامه تحول نظام سلامت است که ارتقاء چشمگیری در ارائه خدمات به بیماران دارد.
انتهای پیام/