دریچه و آخرین اظهار نظرها؛
دریچه و آخرین اظهار نظرها؛
به گزارش دریچه فناوری اطلاعات باشگاه خبرنگاران؛ فیلترینگ هوشمند شبکههای اجتماعی این روزها خیلی بحث برانگیز شده به خصوص که دستگاههای مسئول اقداماتی را برای این نوع فیلترینگ آغاز کردهاند.
"محمود واعظی" (وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات): مرحله سوم که از نظر ما مرحله فیلترینگ که کامل هست را شش ماه طول میکشد.
اما این فیلترینگ هوشمند یا به نوعی پالایش فضای مجازی چیست و چگونه عمل میکند؟
"محمد علی اسفنانی" (نماینده مجلس و عضو کمیته مصادیق مجرمانه): روی برخی از فضاهای مجازی نصب میکنند و فقط و فقط محتواهای مجرمانه را فیلتر میکند یعنی بنا نیست جز محتوای مجرمانه چیز دیگری فیلتر شود این همانچه که در قانون قید شده.
حفاظت از کیان خانواده و جامعه، مقابله با اقدامات ضد امنیتی و مذهبی، جلوگیری از کلاهبرداری و حفظ حریم خصوصی در فضای مجازی از مزیتهای فیلترینگ هوشمند هست که کارشناسان دیدگاههای متفاوتی درباره آن دارند.
"امیر عبدالرضا سپنجی" (استاد دانشگاه): بحث سانسور محتوا به وسیله دروازهبان گذشته اگر ما سواد رسانهای مخاطبمان را افزایش ندهیم قطعا دچار چالشهای بعدی خواهیم شد.
"حسن نجفی سولاری" (استاد دانشگاه): خود نظام پالایش یک الزام هست یک ضرورت هست در جا میگوییم فیلترینگ بد هست اگر فرآیند را ببینیم تمام دنیا نظام پالایش دارد.
حالا کارشناس استفاده از شبکههای اجتماعی وطنی را یکی از راههای مقابله با مشکلات موجود در شبکههای اجتماعی وارداتی میدانند. هم اکنون ۳۰ درصد شبکههای اجتماعی به محتوای غیر اخلاقی، ضد دینی و ضد امنیتی اختصاص دارد که کیان خانه و خانواده را تهدید میکند.
منبع: خبر ۲۰:۳۰
خیلی این بحث پیش اومد ولی گوش هایی نیست برای شنیدن اخر سرم کار خودشونو میکنن و مجبورند به حرف ی عده ای گوش کنن:|
پس سکوت میکنیم تا فیلتر کنن ببینیم به کجا میرسند:|
من یه نظری دارم: شما مثلا به جای فیلتر کردن کل یوتیوب که خیلی هم بار علمی داره بیایین صفحاتی که اقدام به نشر فیلم های مستهجن میکنند رو فیلتر کنید مثلا من یه فیلم میخواستم از مریخ که فقط تو یوتبوب بود حالا به خاطر 4 تا فیلم باید کل سایت رو فیلتر کنید
آیا سایت آپارات مشکل داره یا فرهنگ بعضی از کاربرا؟