گفتنی است، خوردن غذاهای مملو از چربی، شکر و نمک میتواند باعث تغییر در
ژنها در درازمدت شود.
بررسیها نشان میدهند، خوراکیها بر اساس جدیدترین یافتهها میتوانند باعث تغییر در ساختار ژنها شوند.
کارشناسان اعتقاد دارند خوردن غذاهایی مانند انواع ماهیها، میوه و سبزیجات برعکس میتواند باعث اصلاح ژنهای بدن و حفظ سلامت آنها شوند.
خوردن غذاهای پرچرب و شیرین میتواند با برهم زدن نظم و توالی
ژنتیکی افراد را در معرض خطر ابتلا به بیماریهایی مانند ضعف سیستم ایمنی بدن، تصلب شرائین، سخت شدن رگها و در نهایت بروز مرگ زودرس قرار دهد.
انتهای پیام/