L-سیستئین، اسید آمینه است که می تواند در اردک و مرغ پر و شاخ گاو یافت شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، L-سیستئین، اسید آمینه است که می تواند در اردک و مرغ پر و شاخ گاو یافت شود. این در درجه اول در بخش بردنج از قطعه مرغ استفاده می شود، اما همچنین ممکن است در دیگر دانکن دوناتس، مک دونالد و محصولات برگر کینگ یافت نیز یافت شود.
 
 اکثر L سیستئین صنعتی از هیدرولیز پر مرغ یا موی انسان به دست آمده است.
 
به طور خلاصه، خوردن فست فود ممکن است یک راه سریع، راحت و ارزان برای ارضای گرسنگی خود باشد اما مواظب باشید این غذا ممکن است موجب تغییرات شیمیایی در بدنتان شود.

پروپیلن گلیکول شبیه مایع رادیاتور موتور است که می تواند کشنده باشد. در دوزهای کمتری در ناگت وجود دارد و با حملات قلبی و اختلالات عصبی در ارتباط است.


 


بنزوات سدیم یک ماده شیمیایی است که به عنوان یک ماده نگهدارنده استفاده می شود و می تواند سرطان زا باسد و در نگهدلری مرغ و محصولات غذایی حاوی مرغ نیز ممکن است وجود داشته باشد.



آغشته کردن گوشت به آمونیاک برای تغییر رنگ آن که می تواند مضرات زیادی برای بدن داشته باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: مضرات ، بدن ، مرغ ، آمونیاک ، ناگت ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.