به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، سینا سرحدی صبح امروز در بازدید از مزارع زعفران این شرکت اظهار کرد: کار برداشت زعفران از نیمه دوم آبانماه آغاز و تا آذرماه ادامه دارد.
وی افزود: به دلیل رسیدگی ای ویژه و شرایط بسیار مناسب اقلیمی منطقه، زعفران تولیدی شرکت دارای بالاترین کیفیت از لحاظ رنگ، طعم و عطر است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پیوند خاوران متعلق به بنیاد مستضعفان گفت: زمین و مناطق مستعد کشت، آمادهسازی بر اساس اصول فنی، استفاده از پیاز مرغوب، تغذیه مناسب و روشهای صحیح برداشت و فرآوری از جمله عوامل موثر، بر تولید کیفی زعفران است.
سرحدی بیان کرد: هماکنون بخشی از زعفران تولیدی شرکت به صورت ارگانیک پس از فرآوری و بستهبندی با نام تجاری فجر بیرجند به بازار مصرف عرضه میشود.
وی تصریح کرد: هماکنون بیش از 24 هزار و 500 بهرهبردار برای تولید زعفران در خراسان جنوبی فعالیت میکنند که 85 درصد زعفران تولیدی آنها به کشورهای اروپایی و حاشیه خلیج فارس و استانهای مجاور صادر میشود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت پیوند خاوران متعلق به بنیاد مستضعفان افزود: سطح زیرکشت این محصول در خراسان جنوبی بیش از 10 هزار هکتار با تولید سالانه حدود 50 تن است که رتبه نخست کیفیت و مقام دوم میزان تولید این محصول در کشور را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/ م