به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، بررسی های محققان دانشگاه جیورجیا بر روی موش ها نشان داد کلوروجنیک اسید میتواند در کاهش میزان انسولین و تجمع چربی در کبد موش هایی که غذای چرب مصرف می کنند موثر باشد.
یانگجایی ما، از محققان این پروژه می گوید: مطالعات پیشین نشان داده بود که قهوه میتواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 را کاهش دهد. اما تحقیقات ما که بر پایه ی همین مطالعات بود نگاهی به خواص این نوشیدنی رایج انداخته است.
آمار نشان می دهد در 20 سال گذشته بیش از 1 سوم بزرگسالان و 17 درصد از کودکان دچار چاقی بوده اند و بیش از 147 میلیارد دلار هزینه ی داروی این بیماران شده است.
مطالعات اخیر نشان داد CGA موجود در قهوه اگر چه تاثیری در کاهش وزن افراد چاق ندارد اما میتواند در تنظیم قند خون و چربی کبد موقر است.
CGA یک آنتی اکسیدان قدرتمند است که التهاب را کاهش می دهد. چاقی و تراکم چربی نیز عامل التهابات در بدن انسان می شود.
موش های این آزمایش به مقدار بیشتری سی جی ای دریافت کردند و این میزان بسیار بیشتر از میزان دریافت روزانه انسان است.
میوه ها، سبزیجات و قهوه منبع غنی این ماده هستند و دانشمندان تاکید می کنند مصرف هیچ ماده غذایی نباید بیش از حد باشد. اعضای این تیم تحقیقاتی می گویند: ما توصیه نمی کنیم که مردم بیشتر قهوه بنوشند اما بهتر است بدانند که قهوه و سبزیجات چنین خاصیت احیا کننده ای دارند.
انتهای پیام/