معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: جایزه پژوهش به دانشجویان استعداد برتر به صورت 4 اعتبار اعطا می‌شود.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: چنانچه دانشجو در فعالیت‌های پژوهشی (انتشار مقاله در نشریه‌های با نمایه معتبر، انتشار مقاله در نشریه های علمی، پژوهشی، برگزیده شدن در جشنواره‌های پژوهشی) موفق باشند، جایزه پژوهش با هدف تسهیل سیر پژوهشی و توانمند سازی دانشجو در زمینه پژوهش به وی اعطا می‌شود.

وی افزود: اعتبار ارتباطات علمی، اعتبار اجرای پایان نامه یا رساله، اعتبار پژوهش یاری و اعتبار فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی از جمله تسهیلاتی است که برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.

 ستاری افزود: اعتبار ارتباطات علمی شامل کمک هزینه اشتراک نشریات علمی داخلی و خارجی، کمک هزینه عضویت در انجمن‌های علمی و تسهیلات خرید کتاب به دانشجویان صاحب استعداد برتر اعطا می‌شود.

وی به اعتبار اجرای پایان نامه و یا رساله اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور تهیه ملزومات، دستگاه‌ها در راستای انجام پایان نامه رساله، بنیاد پس از تصویب طرح پیشنهادی، پایان نامه و یا رساله اعتباری را در اختیار دانشجویان مشمول قرار می‌دهد.

ستاری تصریح کرد: به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری کمک هزینه شرکت در همایش‌های علمی اعطا می شود و البته دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری کمک هزینه شرکت در همایش‌های علمی را دریافت می‌کنند.

وی در ادامه گفت: چنانچه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در یکی از طرح های پژوهشی مصوب اعضای هیئت علمی دانشگاه همکاری داشته باشند براساس قراردادی که دانشگاه با دانشجو منعقد می کند مبلغی به صورت ماهانه به مدت یک سال تحصیلی پرداخت می شود که این مبلغ توسط بنیاد تحت عنوان اعتبار پژوهش یاری تامین اعتبار می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: دانشجویان مقطع دکتری تخصصی که از یکی از دانشگاه‌های داخل یا خارج از کشور پذیرش و فرصت مطالعاتی دریافت کنند پس از تصویب درخواست خود در دانشگاه از اعتبار فرصت مطالعاتی داخلی و خارجی برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.