مردان معمولا به دلیل اشتغال در اکثر مواقع غذا را در محل کار صرف می کنند و غذاهای تهیه شده در رستوران ها معمولا بسیار پرچرب و پرنمک است و این دو عامل از عواملی مهمی هستند که سلامت قلب مردان را به خطر می اندازند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، محققان این موسسه تحت سرپرستی دکتر دبورا کلگ اعلام کردند مطالعه آنها بر روی موش های آزمایشگاهی نشان می دهد میزان آسیب پذیری موش های نر پس از مصرف غذای سرشار از چربی ، از میزان آسیب پذیری موش های ماده ، به مراتب ، بیشتر است.

به گفته محققان ، موش های ماده در این بررسی ، قدرت مقابله بسیار بالایی با مواد غذایی سرشار از چربی نشان دادند.

بررسی ها نشان می دهند، مصرف غذاهی چرب و انواع فست فود ها شانس ابتلا به سرطان را در مردان دو برابر می کنند ومقاومت بدن در ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، غذای مردان بهتر است از نوع کبابی و یا آبپز باشد و بطور کلي دريافت زياد چربي رژيم غذايي رشد تومور سرطان را افزايش و دريافت کم چربي آن را کاهش مي‌دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.