مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند آگاهی از میزان قند موجود در غذاها برای بیماران دیابتی ضروری است.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، اگر مبتلا به دیابت هستید، جالب است بدانید آنچه در دهان می‌گذارید، می‌تواند سبب بالا رفتن یا پایین آمدن قند خونتان شود.کربوهیدرات ها عمدتاً منشأ گیاهی دارند. مواد غذایی با منشأ حیوانی یا فاقد کربوهیدرات اند یا کربوهیدرات بسیار اندکی دارند. جگر حیوانات به مقدار بسیار جزئی کربوهیدرات در خود دارد.

بررسی ها نشان می دهند، امروزه با دستگاه ها و تکنولوژی های جدید که به بازار آمده است می توان میزان قند موجود در غذاها و میوه و سبزیجات را در کوتاه ترین زمان ممکن به دست آورد و میزان مواد مصرفی را مطابق با آن ها تنظیم کرد.

تحقیقات به تازگی نشان داده‌اند، مصرفبرخی مواد غذایی مانند کره بادامی و انواع میوه ها برای دیابتی ها می‌تواند اشتها را کم کرده و سبب سیری بیشتر فرد در مقایسه با زمانی شود که مواد قندی کم فیبر مصرف می‌کند.

در ضمن، کره بادام زمینی غنی از چربی‌های غیراشباعی است که می‌توانند قند خون را تنظیم کنند پس برای تنوع این خوراکی را در صبحانه‌تان بگنجانید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار