خوراکی‌های قلیایی به اندازه خوراکی‌های اسیدی برای بدن ضروری و مفید هستند و مصرف آن‌ها ضروری است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کارشناسان هشدار می‌دهند اکثر خوراکی‌های خورد شده توسط انسان‌ها اسیدی است اما انسان به خوردن غذاهای قلیایی نیاز دارد.

گفتنی است؛ بر اساس جدید ترین تحقیقات، اغلب غذاهای خورد شده توسط انسان‌ها اسیدی هستند، از جمله گوشت، ماهی، مرغ، ماکارونی و برنج که می‌توانند PH خون را به شدت اسیدی کنند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، غذاهای اسیدی می‌توانند به شدت بر روی بدن اثر منفی بگذارند،‌ از جمله باعث ایجاد فشار و بیماری بر روی کبد، کلیه و حتی از دست دادن مواد معدنی ضروری در بدن مانند پتاسیم، منیزیم، کلسیم، سدیم و ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن غیر واگیر دیگر شوند.

کارشناسان توصیه می‌کنند، افراد همواره تعادل بین غذاهای اسیدی و قلیایی که می‌خورند برقرار کنند.

غذاهای قلیایی شامل انواع دانه‌ها، آجیل، حبوبات، گریپ فروت، توت، چغندر و کدو است که باعث حفظ سلامت بدن می‌شوند.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار