به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛ علي لشگري گفت : ايران از لحاظ توليد کفش در رتبه يازدهم و از لحاظ مصرف در رتبه شانزدهم قرار دارد و اين اين ربته هاي با راحتي قابل افزايش است و خوشبختانه اين صنعت از دهه عقب نشيني در برابر واردات عبور کرده و به سمت تراز جهاني در حرکت است.
وي افزود: دولت مي تواند با کنترل واردات و تسهيل تامين مواد اوليه و تسهيلات مالي و مالياتي از اين صنعت اشتغالزا حمايت کند.
لشگري در گفتگو با راديو اقتصاد گفت: آذربايجان شرقي، قم، تهران، خراسان رضوي و يزد قطبهاي اصلي توليد كفش در كشور محسوب مي شوند و بيشترين آمار توليد کفش چرمي کشور مربوط به تبريز است. شهر تبريز با 320 واحد توليدي در حال حاضر 85 درصد از چرم کشور را توليد مي کند.
رئيس جامعه مديران و متخصصان صنعت کفش ايران با اشاره به حضور 135 شرکت داخلي و خارجي در نخستين نمايشگاه بين المللي صنعت چرم - کيف - کفش و صنايع وابسته "امپکس 3 " در هفته پيش گفت: تقاضاي حضور بسيار زيادتر بود که به طور کامل تامين نشد و تلاش مي کنيم براي دوره بعدي فضاهاي مناسبي براي نمايش اقتدار صنعت کيف و کفش و چرم ايراني در نظر بگيريم.
لشگري از صدور 130 ميليون دلاري صنعت چم و کيف و کفش در سال جاري تاکنون خبر داد و گفت: البته سهم مواد خام بيشتر است و بايد از فعاليت هاي سنتي به سمت توليدات مدرن حرکت کنيم که پيشرفت هاي خوبي هم داريم.
بنابراين گزارش بيشترين ميزان صادرات کفش در دنيا به چين تعلق دارد که سال 2013 چين 50 ميليارد دلار و ايتاليا 11.7 ميليارد دلار صادرات کفش داشتند و دررتبه نخست و دوم صادرات قرار گرفتند.
آمريکا با 25 ميليارد دلار و آلمان با 10 ميليارد دلار بيشترين واردات کفش را در سال 2013 داشتند.
توليد کفش جهان در سال بيش از 21 ميليارد جفت است که 63 درصد توليد آن در چين است و و هند و برزيل در جايگاههاي دوم و سوم هستند.
انتهای پیام/