به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محمد زیار در جمع خبرنگاران، کیفیت محصولات پتروشیمی ایران را بسیار مطلوب دانست و گفت: هنوز با وجود تحریم ها بخشی از محصولات پتروشیمی ایران به اروپا صادر می شود که دلیل ادامه این صادرات به قاره سبز چیزی جز کیفیت بالای محصولات پتروشیمی ایران نیست.
وی افزود: با توجه به اینکه محصولات بالادستی پتروشیمی ایران کیفیت بسیار بالایی دارند و ما نیز اصرار داریم در صنایع تکمیلی از تکنولوژی برتر و روز جهان استفاده کنیم، قطعا تولیدات مواد نهایی تولید شده در صنایع تکمیلی پتروشیمی ایران کیفیت مطلوبی خواهند داشت.
رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، با بیان اینکه محدودیتی در زمان و حجم از نظر بخش دولتی د رتنظیم این قراردادها وجود ندارد، افزود: در این صورت سرمایه گذاران فارغ از مسائل بورس و مشکلات سرزمین اصلی از تأمین مطلوب خوراک واحد مورد سرمایه گذاریشان اطمینان حاصل می کنند.
زیار با اشاره به ارزش افزوده تولیدات پتروشیمی در بخش صنایع تکمیلی اذعان داشت: نرخ بازگشت سرمایه در صنایع تکمیلی پتروشیمی ایران حدود 50 درصد است یعنی در دو سال سرمایه اولیه بازمی گردد.
رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی، در خصوص ارزش آفرینی توسعه صنایع تکیمیل به بازار کیف و کفش ایران اشاره کرد و گفت: در حوزه کیف و کفش تا چند سال پیش کشور پر از کفش های چینی بود اما اکنون بازار داخلی در اختیار کفش های ایرانی است.
وی ادامه داد: سال گذشته حدود 150 میلیون دلار در حوزه کیف و کفش از شهر قم صادرات داشتیم و برآورد شده صنعت کیف و کفش بیش از 9 هزار نفر در این شهر مشغول به کارند.
رئیس دفتر توسعه صنایع تکمیلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران تصریح کرد: شهرهای قم، تبریز و مشهد هم اکنون به عنوان سه قطب تولید کیف و کفش ایران نه تنها بازار داخلی را از اختیار شرکت های خارجی درآوردند بلکه در منطقه نیز سهم عمده ای از پا افزار در بازار منطقه متعلق به صنایع تکمیلی ایران است که بیشتر نتیجه ایجاد ارزش افزوده در حوزه پلی یورتان، پلی اول و پی وی سی است.
زیار تشکیل معاونتی مستقل در نهاد ریاست جمهوری برای توسعه صنایع تکمیلی را ترجمان دل سیاست گذاران و فعالان این بخش دانست و گفت: صنایع تکمیلی بخشی بین سازمانی بین وزارتخانه های نفت، صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد و دارایی، بانک ها و وزارت کشور برای هماهنگی جذب سرمایه گذاری خارجی است که ایجاد هماهنگی نتیجه بخش بین تمامی این ارگانها نیازمند فعالیت معاونتی مستقل است.
وی با اشاره به اینکه بخشی از صنایع تکمیلی در حوزه صنایع غذایی با صنعت کشاورزی نیز همپوشانی دارد، تصریح کرد پیش بینی ما این است اگر به صورت مستمر در این بخش کار شود چیزی حدود 3 یا 4 سال بیشتر زمان نخواهد برد تا آنچه که خام فروشی در کشور داریم را به صفر برسانیم.
انتهای پیام/